Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
gogogogo
14.02.2013 21:19 - Re: Letní pneu na C5
99
No.Čítam túto diskusiu o letných pneu,ale naozaj sa nemôžem dopátra k výsledku.
Súhlasím s Hellmutom.
Pletená hadička-možnos vytopenia seba a susedov.
Mosadzná alebo medená trubka-na veky-vekou AMEN.100 rokov pokoj.(čo sa týka pripojenia batérie)

Ak niekto považuje na tomto fóre C5 ako obyčajné vozidlo,nech si tam obuje trebárs aj gumy so Š-1202.iež má 15" .

Toto je auto vežké,ažké,pomerne silné a rýchle a tam patrí aj poriadne obutie.
Asi pred 2-rokmi som vyberal gumy na R-Clio a na youtube som našiel video o výdrži čínskych a značkových gúm.Na BMW 335i špeciál .....čína 10 sek. GoodYear ... 1m18sek Michelin po 2min podala ojnica ruku.
Prosím Vás,obujte si na svojho tátoša čokožvek,len aby v krízových situáciách ste neboli na čiernej listine.
Na stránke popgom.xy pri výbere pneu je možné zada kritérium.Tam je položka-PRÉMIOVÉ- v tomto fóre na tieto gumy nieje veža negatívnych skúseností.
Potom je tam položka - KVALITA - z tejto ponuky sú všetky značky bežne dostupné aj používane,ale skoro každý z Vás uvádza nejaké negatíva - kilometrová výdrž,správanie na mokrej vozovke atď.

Treba si vybra pneumatiky kvalitné na takéto auto a nerozmýšža nad ušetenými peniazmi.
Veď dobrá investícia nieje na škodu.
Ono sa to vráti.
Na cestách panuje veža takých značiek ako je X5,ML400,Cayanne,XC 90,TOUAREG.
Na takých autách sa vozia právnici,politici a osoby im blízke,ďalej skoromafiáni atď.
Kvôli pneumatikám by som sa nechcel dosta do kolízií s takýmito individuami.
Určite tam platí jedno pravidlo : SILNEJŠÍ PES JE.E!
Mám jednu malú skúsenos,viem o čom hovorím.

C5 sa vyrovná BMW triedy 5,Mercedesu rady C,Audi A6,Superb Combi atď.
Sem patria poriadne podkovy!

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator