velkaosa
|
14.02.2013 14:29 -
Re: Přední stěrače - výměna gumiček, nové lity, apod.
|
|

|
kadý má trochu iné nároky,od 89 roku som sa vozil na x autách a vlastním ieste, som okuliarnik a tak rieim aj antireflex atď., ale čisto gumičky som menil naposledy na Favorite, ete pamätám, e to boli bosch, ale aj tak nestáli za veža.... ALE: asi pred tromi rokmi som po rôznych experimentoch kúpil na jednotkovú octáviu bezramienkové bosch a na tom aute, sú doteraz( cca 40000km) a stierajú super, auto u nemám, ale stierače na ňom ete sú a na octafke z roku 2009 sú tie ete pôvodné a to u mám nachystané nové, ale nedá mi to vyhodi ich keď stierajú super a to nechápu ani v autorizáku, kde mi ich chcú meni kadý polrok
(najväčí problém je nie za daďa, ale práve v zime, prípadne jazda za nejakým autom po mokrej ceste keď u neprí, ostrekovače nestíhajú a gumičky dostávajú riadne zabra a za takých podmienok preil iba bosch a heyner)
len tu na fóre niekto písal, e boschky nepasujú, tak som ich krtol rovno, valea sa nenechám nanúti, boli na aute pri kúpe a nepáči sa mi ani kontrukcia, divne sa ohýbajú za chodu a jednoducho antipatia, kebye ich dostanem do daru - nerieim, ale 40 euronov za sadu je priveža.( raz som ich kúpil na peugeota 405 viac sa nachyta nenechám)
no name - záleí od kontrukcie, ale čo som videl zväča nevzbudzovalo dôveru, buď divné plastové prevedenie alebo také "neohrabané" a na predolých autách to bolo vdy zlé rieenie, vlastne som NIKDY nemal astie na lacné a dobré - buď lacné alebo dobré
no, ale c5III sama ochraňuje pred kúpou lacných stieračov, lebo také dĺky je problém zohna, jednoducho 70 cm - na benzínke, v tescu, kauflande, lidli som ete nevidel - ale to pozerám len tak z pasie |
| |
| |