Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Přední stěrače - výměna gumiček, nové lišty, apod.
Martin
31.01.2013 21:12 - Re: Přední stěrače - výměna gumiček, nové lišty, apod.
99
JaNa napsal(a):
ahojte, tak jsem koukala na toto vlákno, ale žádné čerstvé info o tom, kdo jste jaké stěrače a za kolik aktuálně koupili. Já zatím pokus-omyl výměna různých gumiček od různých firem a prodejců . \vše vydrželo akorát chvilku, a většina nechává u řidiče šmouhu rovnou ve výhledu. Poraďte.

Já jsem vždy kupoval "lepší" klasické stěrače známých výrobců a vždy byly na prd. Jedny jsem dokonce reklamoval, protože přímo ve výhledu nestíraly vůbec. Až předloni na podzim jsem na radu souseda ve Vlašimi koupil noname flat stěrače za společnou cenu asi 500-600. Oba stíraly naprosto perfektně. Jenom ten před spolujezdcem se nedávno po více než roce a čtvrt rozpadl (rozlomil se ten plastový bazmek, který ho drží na ramínku). Teď tam mám starý klasický (ještě že jsem si ho schoval). Až přestane mrznout, tak koupím nové a zase to noname ve Vlašimi.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator