Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nefunkční NaviDrive
zico
29.01.2013 22:19 - Re: Nefunkční NaviDrive
99
Tak dnes sa mi stalo to iste, co predtym Ladmanovi:
"Naběhne mi na displeji pouze Jukebox, který ale nehraje a nedá se navolit žádná skladba. Nefunguje nic, ani telefon, ani navigace, na ty ani nejde přepnout. Z toho Jukeboxu můžu přepnout pouze na rádio, to hraje asi minutu, na displeji přitom zůstává stále zobrazen ten Jukebox a pak se systém automaticky zresetuje. A poté to jde zase od začátku, zobrazí se Jukebox, který nehraje. Systém nelze vypnout tlačítkem na vypnutí"..
>> u mňa ale rozdiel: lze nastavit hlasitost
"Pouze zmáčknout Source a pak chvíli hraje to rádio, které se ale nezobrazí na displeji. Jinak i když na to rádio nepřepnu, tak se systém po pár minutách pravidelně automaticky resetuje."
>> Ja som sa radšej nepokúšal longpressom DARKu zresetova RT4, lebo som nechcel prís o obsah jukeboxu. Skúsil som teda opätovne preinštalova firmvér vložením CD (8.20 tam už mám asi rok a pol) .. ale nechytalo sa ani to (zobrazovalo sa len mrtve "Identyfying CD a opakovane resetovalo RT4). Navyše nechcelo vyplut von CD
Potom som tesne po naštartovaní auta úspešne vytiahol CD a pokúsil sa prepnú aspoň na rádio. Podarilo sa a ďalej sa chytil aj telefón, aj menu v RT4.

Napadlo ma, či toto celé nebolo spôsobené vyčerpaním kapacity HDD (mal by ma 30 GB) - predvčerom som si tam dohral ďalších 5-6 albumov a bol som už na počte ca. 60 albumov.
Teraz som radšej odstránil zopár starých albumov a pokúsim sa zisti aká je asi reálna kapacita jukeboxu. V navi mám totiž nahratú kompletne celú Európu .. tipujem že 10 GB to vezme
Keby niekto vedel, kožko GB je 50-60 albumov v mp3, dajte vedie.
zatiaž pá
PS. Ktovie, či to nesúviselo aj s Mamlasovou poznámkou o dĺžke skladby. Jedna zo skladieb, co som tam naposledy nafutroval bola:
03. POLICEMEN alebo JEE BALON alebo AKO BOLO V DISCOBARE RADUZA NA HALLOWEEN.mp3

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator