Stirius
|
25.01.2013 17:43 -
Re: Výstraná světla, nejdou vypnout
|
|

|
Tak někde je průser. Popíu jetě jednou diagnózu:
1. Pár dní zpátky jsem zapnul výstrané světla, nely vypnout = baterka vypnout, zapnout a pomůe to.
2. Zamknu auto (klíčkem nebo čímkoliv, je to fuk). Dojdu dalí den, odemknu a svině bliká okamitě znova na vechny strany. Musím opět vypnout, zapnout baterku manuálně.
3. Tlačítko jsem dřív slyel i spínat, kdy jsem to podrel a tlačil na něj. Teď je gumové, necítím ádný "stisk" spínače, můu dret, jak chci, ale prd. Jak kdybych tlačil na gumu a nic z toho.
4. Od té doby se mi naprosto pokadé, kdy dám klíček do zámku a otočím, nahodí energy safe mode. Netuím, jak normálně startovat, protoe je to celé dok...mrvené. Vdy zkouím zapínat, vypínat a startovat, a se to podaří. Třeba na poosmé. Dnes se mi povedlo, e jsem i vypnul klíček a svítil mi svině lcd displej. Jinak to standardně vechno pozhasíná a mám utrum.
5. Dnes jsem koupil novou baterku, situace STEJNÁ. Stále energy safe mode.
6. Alarm, zamykání, odemýkání vypadá normálně, blikne to vude jak má. Jen to potom začne blikat znova.
Co s tím? Není někde pojistka na to zamrvené tlačítko, ale aby mi blinkry fungovaly dál? Co ten safe mode? Není někde nějaký reset nebo něco? Co se mi tam podělalo?
Počítám, e budu muset zajet na diag, ale nevím, kdy se tam dostanu a takto budu muset jak idiot kadé ráno otvírat kapotu, vypínat, zapínat baterku... |
| |
| |