Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Bouchání na nerovnostech
Majk-fox
13.01.2013 20:50 - Re: Bouchání na nerovnostech
99
Lidi zlatý, já to asi prodám, nebo jsem zoufalý z toho klepání. Podlaha to nebyla ani nic uvnitř, jde to jakoby od pravého kola, když sednu dozadu a při jízdě dám ucho na spodek zadního sloupku, kde začíná blatník, tak se to ozývá tam. Auto bylo v pondělí půl dne na zvedáku, zkoušel jsem hýbat po odtlakování kolem nahoru a dolů a nic, dělá to totiž jen při rychlém kmitu na nerovnostech a výtlukách, kdybych alespoň věděl, jak ten zvuk popsat, 4 chlapy jsem svezl a nikdo ten zvuk nedokázal popsat. Já bych řekl, že je to kov na kov.
A teď - silentbloky přední i zadní jsem vyměnil, ložiska v ramenech rok nová (Ale myslím, že to začalo tak nějak postupně po jejich výměně), veškeré šrouby držící nápravu utažené, výfuk to nědělá, brzdy a brzdiče to nedělají. Jediné, co se všichni i u známého v servise shodli je to, že to bouchá dost a že by je to sralo...
Může to dělat ložisko v rameni, které je sice nové, ale staré se prý začlo vymačkávat do uložení. Myslím, že se tam dala nová a vymačkání se neřešilo.

Je tu někdo šikovný, kdo by se mi na to kouknul, klidně dojedu i někam dál.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator