Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
vilous
10.01.2013 06:58 - Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
99
Velice si vážím těch několika opravdových znalců, co tu přispívají na většinu odborných otázek. Ale zde musím oponovat - celým tímto vláknem se plynule táhne myšlenka, že kdo si nenechá vyměnit i okenní vzpěry, tak by měl být vyloučen z klubu a za úsvitu zatřelen. Nemám rád ortodoxní názory na cokoli, když nejsou ničím podepřené.
Jruze mi vyměnil jen vzpěry dveřní (na moji vyslovenou žádost ne okenní). Výsledek skvělý. Samotné okno mi šlo z vodorovné polohy do krajní horní až moc na horním dorazu dokonce zakmitávalo, tak nevím, proč bych měl nechat měnit okenní vzpěry. Nyní dveře v klidu samy dojedou až na horní doraz a to i u auta stojícího silně do kopce (na to byly staré vzpěry náchylné). Když vezmu, že v létě to poletí ještě více, tak s novými okenními by mi to v létě vyrazilo zuby.
Jistě až i tyto po létech budou uvadat, tak s novými okenními by se to rok až dva oddálilo, ale za dalších 11 let mne to u tohoto auta asi nebude štvát.
Jen pro zajímavost, pči výměně xenonů jsem si u citrónů nechal udělat rozvahu na výměnu dveřních vzpěr a mají na to normu 2:40 hodin.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator