Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Druhé auto do rodiny k C5
RimmerCZ
10.12.2012 11:03 - Re: Druhé auto do rodiny k C5
U??vate?
Hele ja teda nevim. Ja koupil zene na jare C3 1.4Hdi 51kW s klimou. Jakoze posez tam neni spatny, ma to sice tvrde perovani, ale teda, ze by to trhalo asfalt ani omylem (s klimou je to fakt extra zhnile pri nalozenem aute). Lehke to neni ani nahodou, ma to pres 1200kg. Cipovat to nenecham, uz tak mi pride, ze ten motor na to nema. Nehlede, ze uz nam praskla poloosa (pro ostatni - je to tlusta DUTA trubka, tloustka toho zeleza, nebo spis plechu je tristni). Neni to nejaka extra vybava (manualni klima), tak se docela bojim bez ESP na snih. Musel jsem s tim hodit uz mysku v krizove situaci a to co delal zadek na suchem asfaltu v lete byla katastrofa. Kdybych mel uvazovat dneska a zena nebyla tak vysazena na velke auta kvuli parkovani (je hodne nezkusena), tak ji radsi koupim ojetou C5 II klidne benzin za skoro stejne prachy, co jsem dal za tu C3. Uz kvuli bezpecnosti a rozumnemu chovani v krizovych situacich. Tot me dojmy z takto maleho auta. Ale abych jen nehazel spinu, luxusne se s tim parkuje a zataci na miste, to fakt ano. Misto na nohy atp. neresim, pac spolujezdec nema zadne, vyhadne sedim (190cm) za ridicem(manzelka) pokud jede mala v sedacce za spolujezdcem.

Jo a jeste by me zajimalo, kde beres spotrebu 4 litry. Ja s tim jezdim okrsky, nijak nezenu a spotreba 5.3 a dolu uz nejde vubec.


Roozena napsal(a):
Skoroženě sem dal před časem do kupy dvastašestku 1,4 HDI (bez FAP-origo + chip na 70kW). Je to model VAN, čili to má místo zadních sicen obrovskou plochu na nákupy případně jako psí pelešárna a s timhle autem je teprem prdel... když si chci zablbánkovat, tak si to pučim a je veselo... největší prdel je, když si s tim chtěj dávat závody na světlech vodiči Uberauta. Za volantem viděj bloncku a to by bylo, aby sme ji neukázai, kdo tu má koule...Má to pravda jen 70Kw, ale váží to o hodně míň než okta a když se tomu hamtne na krk, tak běžný náctiletý p...... potupně zavlaje v zrcátku... Kupodivu je to fakt spolehlivý auto, který baští kolem 4 litránků. Pro ženskou na nákupy ideální.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator