Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
jruze
23.11.2012 23:40 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
U??vate?
Majk-fox napsal(a):
Já jsem taky největší buřič Fap musel ven při opravě turba, kdy se zjistilo, že je zkroucená výfuková vrtulka od neskutečnejch tlaků mezi totálně plným a poškozeným Fapem a vrtulkou. Fap musel chtě nechtě pryč.. Přemýšlel jsem, že ho tam nechám dát nový ale po mém loňském bankrotu vinou C5, jsem v tý době nechtěl lít další prachy do Fapu. Zkusil jsem to teda bez něj. Opravu/demontហmi udělali v Holetíně a po roce a 12000 km najetých mi konečně auto začalo dělat radost.

Teď jsem to trochu nepochopil - díky ucpanému fapu je na výfukových lopatkách větší tlak ? V manuálu se píše že se nesmí prohnat otáčkami bez připojeného sání z důvodu přetočení(možnost poškození),ale tím že je ucpaný fap ho nepřetížíš(turbo roztáčí výfukové plyny a jestli dobře chápu funkci turba tak ucpaný výfuk ho nepřetěžuje to spíš ucpané sání,nebo úplně volné kdy ho výfukové plyny roztočí do vyšších otáček. Nevím možná to nechápu.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator