Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Do-montហmasážní sedačky / C5 III
Hanz 397
10.11.2012 21:28 - Re: Do-montហmasážní sedačky / C5 III
U??vate?
STRUCTOR napsal(a):
No, mechanický kod je dán přeci dle zapojení pinů, nikoliv počtem konektorů....
Ale to je fuk. Jsou tam stejné barvy drátů, vedoucí do stejných jednotek...je to proste stejné, ty sedáky a jejich zapojení je identické, kdo to někdy viděl, ví, že tam záměna v síle drátu není možná. Ten konektor je rozdělen na 4 napájecí dráty(2x+ a 2x -) o příslušném průřezu a 16 pinů pro data. Napájení je oddělené pro sedák a pro výhřev, každé má svou pojistku. Na napájecích kabelech (velmi silných) je 12V, na datových (velmi slabých) je 1-6KHz, takže napětí které naměříš je různé dle frekvence, pokud samozřejmě neměříš osciloskopem, což jsem zatím nepovažoval za nutné.

Mýlíš se-mechanický kód není dán tím,jak mᚠnapíchaný piny,ale tvarem housingu toho štekru. Tzn,že pokud mᚠstejný piny,můžeš je do toho štekru napíchat,jak chceš,fungovat nebude nic,může i zahořet a stejně půjdou spojit,pokud mají stejnej mech kód toho housingu...
Jinak mě tak napadlo,jestli třeba neexistuje několik verzí BSI a kvůli tomu,že ty tam máš(plácnu) verzi A,která neumí masáž,kterou umí volitelně s jinou výbavou verze B,tak je zmatená z toho,co jsi jí připojil a řeší to,jak umí. Jen teorie...Další otázka,jestli ten vyhřívací element,není kvůli masáži(neustálému pohybu) řešenej nějak jinak,než na obyč sedačkách a jak jsem psal,ta BSI si s tím neumí poradit,nebo to řeší postaru.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator