Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Do-montហmasážní sedačky / C5 III
STRUCTOR
10.11.2012 10:14 - Re: Do-montហmasážní sedačky / C5 III
99
Přívodní kabely jsou tam od výrobce a zapojení pro sedačky s masáží a bez je stejné. Potřebuji to nakonfigurovat v BSI. Ty sedačky jsem samozřejmě před montáží podrobil podrobné prohlídce. Masហje v podstatě věc jen software. Není v té sedačce nic navíc. Jen jednotka ovládající motory, pohledově stejná než ta bez masáží, je s jiným výrobní číslem, donutí motor řídící prolamování zad, aby jezdil sem a tam. Teoreticky, pokud vyměníš jen tento modul, z nemasážní sedačky udělᚠsedačku masážní. Ale je nutné přizpůsobení v BSI.
Výhřev sedáku má navíc nový napájecí kabel se samostatnou pojistkou a v konektoru vede přesně tam, kde jediný drát v sedáku bez výhřevu chybí. Do jednotky řídící výhřev jde samozřejmě po dostatečně dimenzovaném kabelu cca 12V, ale řídící jednotka jej pak srazí na 6V pro každou vyhřívací dečku. Zdá se mi, že by to mělo hřát více, ale možná to má být jen vlažné.
Jinak si neumím představit, že šly propojit dva rozdílně osazené konektory, rozuměj konektory které by spojeny být neměly.
Myšlenku na požár bych tedy zavrhl.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator