Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě nového vozu (BMW vs Citroen) - na co si dát pozor ?
Mikra
22.10.2012 11:52 - Re: Koupě nového vozu (BMW vs Citroen) - na co si dát pozor ?
99
Tak po takový Mazdě tě čeká přeškolení na jinýho řidiče, a už zvolíš BMW a nebo C5. Oboje je jiná liga.
Z toho co tady čtu a co si i já osobně myslím, nejsou rozdíly v obou značkách tak veliký. Respektive jsou, ale co se volby týká, tak najdeš na obou stranách stejný počet + i -. Takže pořád nerozhodně.
Myslím, že rozhodnout může už jen technický stav - ověřený odborníkama a podepřený informacema z diagnostiky. A nejdůležitější hledisko v takhle nerozhodným boji bude asi subjektivní pocit z projížďky. Jak tě něco chytne za srdíčko, tak do toho jdi. Budeš spokojenej i v budoucnu. Nebudeš si vyčítat, že ses nechal ukecat a nebo napálit. To co tě čeká je vždycky sázka do loterie. A to i u novýho auta. Můžeš mít u obou značek pech a nedostaneš se ze servisu, stejně tak ale můžeš mít kliku a nebudeš o servisu vědět hodně dlouho. Obě auta tě můžou překvapit velkým výdajem už po pár kilometrech. A obě mají stejnou šanci, že se to nestane. A když k tomu náhodou dojde, tak věř, že to nebude výsada jednoho z výrobců, ale smůla, která tě mohla potkat i při výběru druhýho auta. U mě by hrálo roli pohodlí, stáří a menší proběh kilometrů. Přeci jen se toho za míň km opotřebuje menší množství a C5II má ty servisní intervaly opravdu dost dlouhý. A to, že se nekradou, je myslím hóóódně velký plus. Co ti bude platný solidní BMW, když si ho užiješ jen pár týdnů?
Ještě jednou přeju šastnou ruku při výběru.

PS: A ještě bych doplnil jeden důležitej fakt. U C5 můžeš počítat s bezvadnou partou nadšenců, co si vždycky vědí rady, schází se na srazech a pomáhají si navzájem.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator