filip76
|
22.10.2012 08:38 -
Re: Koupě nového vozu (BMW vs Citroen) - na co si dát pozor ?
|
|

|
Hanz 397 napsal(a): Poli VINka obou,porovnám ti výbavy,pokusím se,jestli to půjde,zjistit něco o servisní historii tý E39(podle roku to je E39) a popřemýlej proč já třeba nemám BMW,ale C5 
Velice děkuji za nabídku, leč oba majitelé se ke zveřejnění VIN na internetu staví odmítavě. V tuto chvíli mi nezbývá ne jejich přání respektovat. Na druhou stranu oba servismani, které dnes navtívím mají asi obdobné monosti a po telefonu monost prolustrovat obě auta dle VIN oba dva přislíbili.
Kadopádně a jeden z vozů koupím, asi bych rád této nabidky vyuil. Mě osobně zveřejnění VIN ádné problémy nedělá.
K druhé části otázky. Proč nemá BMW, ale C5 ? No tak to váně netuím A nebudu lhát...dost by mě to zajímalo.
Ad probíraná kvalita a zpracování. Upřímně, taky očekávám, e u BMW bude na vyí úrovni. Minimálně by být měla. A kdy nebude, tak beru C5. Je to jednoduché. Jsem asi ten poslední, kdo by chtěl BMW jen proto, e to je BMW.
A na porovnávání pohodlí jsem taky dost zvědavej. Prozatím sdílím jumepovu úvahu o pohodlnosti BMW na Německých silnicích. Myslím ale, e silnice v Česku jsou trochu jiný level Zcela upřímně od Hydractivu dost očekávám, tak doufám, e nebudu zklamán.
No nic, uvidí se dnes. |
| |
| |