Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě nového vozu (BMW vs Citroen) - na co si dát pozor ?
filip76
21.10.2012 17:29 - Re: Koupě nového vozu (BMW vs Citroen) - na co si dát pozor ?
99
Mikra: Divný to dle mně ani moc není. Ona se dle mně cena ojetiny určuje mimo jiné i zájmem kupců a ruku na srdce...kdo si dnes koupí něco v třílitru ? Teď jsem jen tak zběžně prolítnul pár serverů s ojetinama a zrovna u BMW mi jako nejlepší koupě přijdou ty nejvybavenější auta ve vrcholný motorizaci. Je to stejné jako u C5. Taky za cenu C5 můžu mít třeba Focuse...
Ad výbava. U těch mých dvou favoritů je výbava takřka identická. Akorát BMW má samostmívací zrcátka a pamě na sedačky (ani jedno v mých očích nehraje moc velikou roli).

Způsob využití...jasně i nad tím jsem přemýšlel. Ona ta pětková řada v dieslu moc o sportování nebude. Já si právě i docela myslím, že ta auta nejsou zase tak daleko od sebe, jak by se na první pohled mohlo zdát. Pravdu mᚠv tom, že to původně byla auta pro jinou skupinu lidí. Taky to bylo dost odlišené cenovkou. Ale teď, když ta auta stojí cenou takřka vedle sebe, tak proč je vedle sebe nepostavit. Každopádně na nějaké sportování už myslím nemám ani moc věk a popravdě už ani náladu. Spíše klídek.

Každopádně, nejčastěji budeme jezdit ve dvou, tak jedenkrát do měsíce ve třech a jen ojediněle ve více lidech. Kufr nepotřebuji nějak obrovský. Když tam dám nákup, tak to stačí. Na převoz čehokoliv dalšího mám ještě Transita.


Btw, ani jedno z těch aut není kombík, ale myslím, že jsem snad někde slyšel, že kombíky BMW mají nějaký vzduchový vak na zadní nápravě, který by měl fungovat podobně jak popisuješ u hydractivu.

Zmiňujete výbavu. Já vycházím z toho, na co jsem se ptal majitelů, takže princip "má to motor" "Ano". Tudíž jestli jsem se na něco nezeptal, tak vlastně nevím, jestli to dotyčné auto má, či ne......co by tedy C5 mohla mít za vychytávky, které se v životě hodí a které třeba konkurence nemá ? Myslím takové ty věci, na které se člověk při koupi ani nesoustředí, ale dokážou zpříjemnit užívání. Díky

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator