Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě nového vozu (BMW vs Citroen) - na co si dát pozor ?
filip76
21.10.2012 15:27 - Koupě nového vozu (BMW vs Citroen) - na co si dát pozor ?
99
Dobrý den,
Nastala doba obměny mého vozového parku. Po relativně dlouhém rozhodování a vyškrtávání méně i více bláznivých nápadů, jsem skončil před zdánlivě nesourodou dvojicí. Touto dvojicí je Citroen C5 r.v. 2005 2.2 Hdi a BMW 530d r.v. 2002. U obou aut znám majitele, obě jsou denně v provozu a obě jsou za podobný peníze (BMW je o 25 tisíc dražší). Řekl bych, že by byl veliký problém sehnat a už Citróna, nebo BMW v lepším stavu na stávajícím trhu ojetin.

A já bych rád věděl následující. V C5 jsem ještě nikdy nejel a rád bych věděl na co se při testovací projížďce soustředit. Nemám žádnou zkušenost s Hydractivem, takže ani moc netuším co od toho čekat. Celkem pozorně jsem pročítal fórum a už si udělal seznam věcí, na které si budu dávat pozor, ale samozřejmě víc hlav víc ví.


A kdyby tady byl třeba i člověk, který má zkušenosti i s BMW, tak bych se vůbec nezlobil, kdyby se podělil.
Zatím jsem dospěl k tomu, že motoricky bude asi lepší BMW. Spotřeba je dle dvou majitelů BMW někde u sedmi litrů a výkonově to taky hovoří spíše pro Němce.
Pohodlí je zase asi na straně Francouze.
Ceny dílů jsou až překvapivě podobné
Předem moc děkuji za jakékoliv odpovědi. Jdu položit podobný dotaz na BMW klub.

P.S. Kdyby Vám připadal můj dotaz trochu zmatečný, tak vězte, že to je pravda Již několik dní nepřemýšlím nad ničím jiným a v hlavě už jsem toho probral tolik, že se v tom už sám začínám trošku ztrácet.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator