Pablik1
|
10.10.2012 15:17 -
Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
|
|

|
Jimik napsal(a): Jetě jedna věc. Kdy jsem hvězdičku namontoval ve tatné poloze a sledoval funkci endoskopem, lo vidět jak po dosaení krajní polohy motorek pokračoval vesele dál přez zuby hvězdičky a zastavil se a po odpracování potřebného počtu otáček. I kdy na vai obranu, stav hvězdičky v topení nebyl zrovna v nejlepí kondici.  Co se týče odpojení baterky: 1. buď se musí baterie včas zapojit ne dojde k vynulování paměti. (I kdy to můou být teoreticky i týdny) 2. nebo je pouita (to pravděpodobně) pamě která nepotřebuje napájení. Teď nevím jak se to jmenuje, vichni to známe z flashdisku. Tady u jde o roky. no nevím zatím mi to připadá jako abomyí válka-já napsal svůj postřeh,jumep napsal taky(včetně toho e těch motorků dělal xy)já 6x.+3x.svůj díky vlastní hlouposti a fakt jsem neměl stím problém a ani ádná reklamace.naposled kdy jsem to opravovalměl jsem hvězdu u ve vnitř klapky topení ale převodovka byla o 90stupňů jinde ne je její osazení na topení-tak jsem ji prostě natočil silou do jejího místa,narouboval a funguje.jen mě zajímá:nejde z té díry co ji má něčím zababranou od předchozího majitele to zkusit vyárat třeba zahlým háčkem na pletení?ale jětě jedna věc a to by asi jumep mohl říct-má nějakou spojitost pojezd toho motorku s displeym klimy?protoe pokud rychle se popojede z 16na28ten motorek nejede do nekonečna jen se pootočí.jooo a někde jumep poznamenal e vypne autko tak to spadne a po nastartování motorek dojede na poadovanou hodnotu a ted z hlavy nevím co je za hodnodu na display klimy po odpojení baterie take tobude asi odpověd na tvou poznámku ohledně paměti ta je asi nadstavena od výroby.třeba 20st.C |
| |
| |