Berry
|
13.09.2012 20:48 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
|

|
Ahoj vem,
a rovnou díky za spoustu celkem vyčerpávajících popisů postupu výměny árovek ...
Koupil jsem si v úterý v "nejmenovaném"Aazaru krásného kompíka C5 II 1,6HDI 2006 - mimochodem dám pak tady někde k lepímu celou tuhle story (kdy se mi nebudete smát) - jako velké varování pro vechny, kdo by tohle chtěli absolvovat ... a s pečlivostí sobě vlastní jsem snad dvě hodiny prolézal celéauto z jednoho konce na druhý, nechal si dofouknout klimu, slíbit nové gumy, ... ale myslíte, e v tom krásném letním odpoledni jsem se podíval, jak auto svítí? 
take pravé přední světlo, obě parkovačky, osvětlení SPZ - vechno kaput - zjitěno druhý den večer, kdy jsem si chtěl jet zamachrovat.
Prostudoval jsem si tohle fórum, dostatečně vyděený ale teoreticky připravený a odhodlaný jsem dneska el na to.
Musím ale říct, e největí (asi půlhodinový) problém pro mně bylo sundat ten levý plastový dekl, ty černé čudly prostě nely ven a ulomit jsem je nechtěl - ten přední jsem nevyndal vůbec, dekl jsem kolem něj prostě točil podle potřeby...
to ostatní ale byla a překvapivě celkem brnkačka, a to moje tělesné rozměry nejsou nijak podprůměrné.
Výměna vech árovek a zpětná montá cca 15 minut.
Hodně se mi osvědčil zahnutý peán (rybáři znají) a roubovák na bity s vysunovacím magnetem ve pičce (kdy mi hupsla stará H7 při vyndavání dovnitř).
V kadém případě poděkování vem, kteří se zaslouili o tuhle mou přípravu, bez toho by to trvalo určitě mnohem déle...
Berry |
| |
| |