Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výměna žárovek - přední halogenová světla
Berry
13.09.2012 20:48 - Re: Výměna žárovek - přední halogenová světla
99
Ahoj všem,
a rovnou díky za spoustu celkem vyčerpávajících popisů postupu výměny žárovek ...
Koupil jsem si v úterý v "nejmenovaném"Aazaru krásného kompíka C5 II 1,6HDI 2006 - mimochodem dám pak tady někde k lepšímu celou tuhle story (když se mi nebudete smát) - jako velké varování pro všechny, kdo by tohle chtěli absolvovat ... a s pečlivostí sobě vlastní jsem snad dvě hodiny prolézal celéauto z jednoho konce na druhý, nechal si dofouknout klimu, slíbit nové gumy, ... ale myslíte, že v tom krásném letním odpoledni jsem se podíval, jak auto svítí?
takže pravé přední světlo, obě parkovačky, osvětlení SPZ - všechno kaput - zjištěno druhý den večer, když jsem si chtěl jet zamachrovat.
Prostudoval jsem si tohle fórum, dostatečně vyděšený ale teoreticky připravený a odhodlaný jsem dneska šel na to.
Musím ale říct, že největší (asi půlhodinový) problém pro mně bylo sundat ten levý plastový dekl, ty černé čudly prostě nešly ven a ulomit jsem je nechtěl - ten přední jsem nevyndal vůbec, dekl jsem kolem něj prostě točil podle potřeby...
to ostatní ale byla až překvapivě celkem brnkačka, a to moje tělesné rozměry nejsou nijak podprůměrné.
Výměna všech žárovek a zpětná montហcca 15 minut.
Hodně se mi osvědčil zahnutý peán (rybáři znají) a šroubovák na bity s vysunovacím magnetem ve špičce (když mi hupsla stará H7 při vyndavání dovnitř).
V každém případě poděkování všem, kteří se zasloužili o tuhle mou přípravu, bez toho by to trvalo určitě mnohem déle...
Berry

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator