Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Autodiagnostika - obecná netechnická diskuze
Jeffrey
11.09.2012 01:56 - Re: Jakou autodiagnostiku
99
Myslím, že už to směřuje trochu mimo téma, nicméně si neodpustím reakci na rýpání do těch "chytrých hlav" a kamarádů z klubu.

1) Osobně jezdím servisovat k jumepovi, tiefovi, jruzemu a NIKDY mě nenapdlo, že bych za práci nezaplatil, že by to snad měli dělat zdarma jako službu lidu. Jedna věc jsou totiž rady a porady zde na fóru, druhá věc jsou potom ty samotné opravy, které vám dokola zdarma nikdo provádět nebude.

2) Nikdy se mi u výše jmenovaných nestalo, že by mne nějak podrazili nebo ošidili.

3) Když potřebuji poradit s ND, popř. sehnat někde za rozumnou cenu - NENÍ PROBLÉM !!
Žádné brutální přirážky jako v kterémkoli jiném servisu. Když si přivezu vlastní ND - namontují mi ho bez řečí a výmluv.

4) Když chci třebas jen pokecat o čemkoli - NENÍ PROBLÉM !! Přijedu, dostanu vodu, popř. uvaří kafe, probereme to, najdeme řešení. Podotýkám, že ZCELA ZDARMA!!

5) Kvalita a spokojenost? viz. C.C.C.A. (to mluví za vše)

6) A teď to hlavní - Cena za práci:
Upřímně tu prohlašuji, že za ty peníze bych to já asi nedělal. Ceny jsou velmi, ale opravdu velmi solidní a minimálně třetinové než v jakémkoli jiném servisu, to ani nemluvě o značkovém.

Nemohu tedy souhlasit s tím, že výše jmenované tu bude někdo napadat ve smylu, že se bojí, že přijdou o kšeftíky, že si tu nepřímo dělají reklamu a jestli jim to má sesumírovat, popř. poukazovat na to, jak super to bylo na XA nebo XMclubu, že tam se členové předháněli v pomoci kolegům.

Dovedete si vůbec představit, že byste celý den leželi někomu pod autem za dobré slovo? A žrát budete co? Pardon, je to pro kolegu z klubu, do práce nepůjdu, teď tu budu od rána do noci dělat jeho auto, zcela zdarma. Stát se o mne jistě postará a peníze nepotřebuji, nastytí mě totiž dobrý pocit z toho, že jsem si za to nevzal ani korunu, budu jíst kořínky. Proberte se!!

Upřímně? Taky nejsem žádnej lempl a dost věcí si opravím sám, ND si umím pořídit za slušnou cenu a diagnostiku mám taky, ale v mém případě je problém s prostorem pro servis, protože ne vše se dá řešit na ulici před panelákem. Proto zapla pánbů za kamarády z C5clubu, jako jsou jumep, tief, jruze a další.

A nemít výše uvedené kolegy v klubu, byla by většina členů už dávno v pr..li, a v zoufalství by se lidé snažili C5 zbavit, protože by nevěděli jak dál. Osobně jsem tu získal dost zkušeností a dozvěděl se o svém voze mnoho užitečných informací. podotýkám, že ZCELA ZDARMA.

Můžete mě ukamenovat.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator