Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jakou autodiagnostiku
vilous
09.09.2012 20:28 - Re: Jakou autodiagnostiku
99
Nechci tady nikoho odrazovat. Sám jsem ještě tak vloni zvažoval nějakou diag, když jsem koupil notebook. Mám technické vzdělání, jsem technický typ, principům fungování součástí v autě rozumím a v oblasti PC jsem profesionál. Ale zvážil jsem pro a proti a jen dávám k posouzení jako radu pro další váhavce:

- Win XP jsou na odchodu a u novějších Win jsou potřeba obvykle různé obezličky jako virtual machine..., které se může podařit rozchodit ale taky nemusí a může to stát dost nervů
- Když zvážím pořizovací cenu a za kolik mi natočí diagnostiku za pár stovek nějaký člen klubu, tak návratnost se může přiblížit životnosti auta nebo notebooku. Počítám třeba kdybych šel na diag jednou ročně, navíc u některých servisních činností je diag nutnou součástí servisního zásahu
- No a hlavně interpretace zobrazených dat chce ZNALOSTI, které klubový specialista narozdíl ode mne má
- No a to nejcennější - ZKUŠENOST, není totéž jako znalost. To je něco navíc, co se dá získat, jen když člověku projde spousta aut rukama. Dovodit, že ta a ta data vedou obvykle k tomu a tomu... A to žádný rychlokvašený novomajitel superdiag nikdy mít nebude.

Pozor -nechodit na diag do značkových servisů!! Mám dvě zkušenosti a jsou spíš k smíchu nebo pláči. Nejlepší bylo, když jsem se za 500 dozvěděl po hodině intenzivní práce špecialisty, že mi nemůže chodit senzor deště, protože mám vyměněné rádio.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator