Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Onboard kamera (DVR do auta)
Roozena
05.09.2012 10:49 - Re: Onboard kamera (DVR do auta)
99
pokud je vzdálenost navigace - respektive GPD anteny cca do metru, tak se dá uvažovat o tom, že je kamera schopná degradovat signál na úroveň použitelnosti a to bohužel platí i pro relativně renomované výrobce (DOD atp.) Jinak doporučuji (z vlastní zkušenosti) udělat si před oběktiv ještě filtr z polarizační folie. Poměrně slušně se eliminují flares z palubky, haubny případně při mokré silnici. Kamera má však poněkud zhoršené vlastnosti za tmy, páč filtr redukuje intenzitu světla o cca 2-3 Ev s čímž se ale většina kvalitnějších kamer porovná, Já jsem si udělal filt z polarizační folie z poškozeného LCD monitoru (folie ze zadní strany displaye - tedy ta lesklá obou stran.) A ještě poznatek z praxe - je opravdu dobré mít jasnou a rychlou kontrolu, že kamera opravdu nahrává. ještě se mi nestalo, že by jakákoliv kamera z těch 4 modelů co jsem měl vždy na 100% najela. Úspěšnost najetí a bezproblémového chodu ovlivňují zejména tyto faktory:
- stabilita a vyrovnanost palubního napětí (což platí zejména pro případy startu a těsně po nastartování - vyrobil jsem si 30 sec zpožďovač)
- kvalita záznamové karty - doporučuji ověřeného výrobce a případně experimentovat při formátování karty s velikosí bloku. Z praxe ověřeno - rychlejší karta - méně problémů čili klidně Class 10)
- stav interního akumulátoru. Pokud není výměnný - je to peklo, páč po roce, max dvou odejde každý aku. vedro a mrazy jim tak úpně nesvědčí a je nutná výměna.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator