Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
ebzorp
28.08.2012 22:47 - Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
99
Chtel bych se podelit o zkusenost s xcarlinkem na C5 (prvni rada). Koupil jsem xcarlink - typ RD3 nekdy v cervnu 2012 s bluetooth modulem. Mel jsem sice nejprve problem s bluetooth, protoze po vypnuti auta a opetovnem nastartovani najednou zvuk sel prilis potichu, jako by tam byla staticka elektrina. Nakonec se problem vyresil tim, ze jsem si u prodejce vymenil bluetooth model za nejnovejsi verzi s vysouvacim audio jackem .link. a vse ted bezi jak ma Audio kvalita pri mp3 256-320 kbps je pres bluetooth velmi dobra. Pri 128 kbsp uz trochu chybi basy. Pri telefonnim hovoru s bluetooth je kvalita take dobra.
Co se tyce instalace, protahnul jsem kabel pod volantem a mam xcarlink v kasliku na levo pod volantem. Pak vedu od xcarlinku bluetooth-audio kabel nahoru, pod listou kolem okna az do mista nad hlavou, kde je otvor pro original mikrofon. Nestacil mi audio kabel, tak jsem koupil prodlouzovaci kabel se 4 konduktory zde: .link.
Xcarlink muzu pro RD3 vrele doporucit. Navic prodejce pan Svestka z www.xcarlink.cz byl velmi vztricny a pomohl mi puvodni problem s bluetooth vyresit vymenou modulu.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator