Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
HELLMUT
28.08.2012 19:39 - Re: Disky a pneu na C5 - obecně
U??vate?
Zdarec! Tak jsem právě přečetl celou diskuzi od strany 1 do 30 . byla to fuška.... Poučil jsem se z toho že nebudu kupovat jiné gumy než mám v TP . Ten rychlostní index je fakt masakr také mám v TP W .
Budu se s tím muset nějak poprat.Trochu předčasně už myslím na zimu, tak hledám druhou sadu na zimu a zaujalo mě tohle .link. .Asi všechny údaje sedí ale zdá se mi to podezřele levné nebude to nějaká "čína" na jednu sezonu? Teď zrovna má Luki v inzerci kola úplně stejné co mám na autě a proti tomu linku jsou dost drahé... Hlavně teď nepotřebuji nové letní gumy ale zimní... Co myslíte mám objednat ty z toho inzerátu? Budou potřeba jiné šrouby? Kde se shání a jaké mají rozměry? Nebo ještě čekat a hlídat inzeráty použitých? Asi bych se spokojil na zimu i s plechem ale dát 1300,- za nový plech se mi nechce to už bych doplatil 700,- a vypadá to podstatně lépe..
Kdyby byl plech za 500.- tak bych ho asi vzal a rozdíl investoval do pořádných pneu.Ale takhle to vidím na ten litý a k tomu bych koupil asi Nokian WR nebo Semperit Speed Grip 2 nebo ty Fuldy. Koukal jsem na testy a docela to vycházelo dobře... Barum Polaris rozhodně nechci ty 4 roky nevydrží ani náhodou - vyzkoušeno na BX...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator