Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: spotřeba oleje
Cherper
22.08.2012 19:56 - Re: spotřeba oleje
99
Hanz 397 napsal(a):
Není se čeho bát. Odlučovač (pokud by to byl) je sice součástí ventilového víka a to i s těsněním stojí cca 3000,gufera na ventilech ti za "pár korun" vymění kde kdo i bez demontáže hlavy. Hlavně to chce změřit skutečnou spotřebu toho oleje a nepanikařit předčasně a pokud bude skutečně zvýšená,řešit to,než ti to vyrobí nějakej větší problém. Jinak jak ten motor běží třeba na volnoběh? Není lehce nepravidelnej? Nezakopává?

4Henry: znám plno sotva zajetých motorů,který si vezmou klidně i litr na 1000km,nebo jsou i takový,který mají normovanou spotřebu třeba i 1,5l na 1000km!!! Takže není bezpodmínečně nutný,aby byly nějak poškozený,když žerou olej...

Motor kope jen když je studenej.. Sice žadný šlehy to nejsou ale příjemný to taky neni. Ale myslim si že to bude snad jen svíčkama, který se chystam vyměnit jako první věc. Jinak zahřátej motor běží a startuje bez sebemenších problémů. A na výkonu se taky nic nezměnilo.
PS: Myslim, že panikaření už je na místě , když na 1500 ubyde max o milimetr na měrce a pak najednou za 500km vyběhne APF a zmizí oleje, že je ho na měrce jen špička smočená. Někde se něco podělalo. A dík za ty typy. zní to rozumně.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator