Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ethanol E85
Darja
22.08.2012 18:35 - Re: Ethanol E85
99
Hanz 397 napsal(a):
Tohle všechno vím(auta mě už chvíli živí),nikoho nenabádám,aby tankoval"levnej"ethanol,konec konců je to každýho věc,já jen píšu objektivní zkušenost s jeho používáním. Navíc naše picasso je 12 let starej pekáček... Nový auta se s tím moc nepopasují. Ale na druhou stranu-docela podobný vlivy na motor,jako jsi popsala u ethanolu má i LPG(teď se tady na mě zase sesype tuna argumentů,že plyn není ethanol,atd) a ten nikomu nevadí... naopak. Já bych si ho do auta třeba nikdy nedal. Ale to už je jiné téma...


No, já POUZE poukazuju na potřebu přestavy/úpravy vozu k využívání E85. Protože v autech dělám, vím, že když poblázněnejm lidem řekneš, že po načůrání do nádrže se zvedne výkon / sníží spotřeba / prodlouží životnost motoru o milion kilometrů, minimálně polovina bude do nádrže čůrat.

Víš, když tě auta živěj, tak víš, že je trochu potřeba to "poštelovat" i na to blbý a zlý a nebezpečný LPG

P.S. Já jezdím už 80tis na LPG a E85 bych si do auta taky nedala... nijak ho neschazuji, jen POUZE upozorňuji na možnosti přestavby a její výhody... a pro informaci, nedělám si reklamu, přestavby na E85 nedělám!

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator