DrMarvin
|
14.08.2012 14:51 -
Re: Ztráta údajů PC a přeladění rádia po vypnutí klíčku
|
|

|
Roozena napsal(a): Tiefe, nebuď hysterka...  přečti si to pořádně. nepopírám, e si radio pamatuje nastavení ani po odpojení zálohovacího napájení, ale pokud jsi měl v ruce desítky rádií, tak ruku na srdce - který radio od jiného výrobce si presety pamatuje?... věru - i mě jich prola rukama řada a mohu-li prohlásit s čistým svědomím - ani jedno... Jediný logický důvod, který mě napadá, proč by si mělo rádio cokoliv pamatovat je uchování údajů o konfiguraci vozidla, páč - pokud jsem zaregistroval - v C5I je jediná moná varianta nastavení konfigurace vozidla právě přez rádio a tudí mohou být tyto hodnoty storovány přímo v elektronice radia (i kdy i této hypotéze a tak úplně nevěřím). Tak, či onak - Marvinovi zapomíná nastavení i radio a vzhledem k tomu, e EEPROM nepotřebuje k uchování údajů napájení (a měla by tam být, pokud si je v jiných případech radio konfiguraci schopno pamatovat) je mi to celé divné.
Nejjednoduí by bylo pokusně porhodit radio za jiný kus, spárovat a vidělo by se copa se odehraje.
no radio mam origo a mam doma jeste jedno origo,ale musel bych nechat v autorizaku za cca litra povolit vin takze to se mi fakt nechce
az mne radio nastve tak ho vymenim,to neni takovej problem...jen mne stve to pocitadlo dennich km |
| |
| |