troll
|
27.07.2012 12:48 -
Re: Báječný NOVÝ registr vozů
|
|

|
Tony_Z napsal(a): JJ, při zavádění nového systému je vdy největí problém donutit líné zaměstnance učit se novým věcem, to jim znepříjemňuje ivot a oni svým způsobem stávkujou a nadávaj na vechny strany. Některým stačí přeházet ikonky na ploe a volaj, e nic nefunguje a samozřejmě za to můe "aják"...
Málo kdo umí říct "Neumím to/neumím s tím.", vichni říkaj, e to nejde nebo, e to někdo rozbil, ale já nic, já muzikant.
ale no tak... přece bys nechtěl po chudince úřednici (zejména těch starích) co má léta zaitý e tady na tu ikonu kliknu sem napíu jméno a sem údaje o autě aby se učila klikat na jinou ikonku
bnordel se smícháním databází nicméně není problém líného úředníka to je prostě chyba toho kdo slévání databází dělal. Já osobně jako IT chápu e kdy se mění něco tak komplexního navázaného na x databází a systémů které dosud běhali separtátně, tak je to nepude tak jednodue. nicméně kdyby dopředu oznámili e dejme tomu od 1. do 14. července nepude registr neb se bude slívat databáze a nasazovat systém lidi by s tim počítali a nechodili na úřad zbytečně a nebyl by takovej humbuk. Nasazoat takovou změnu za kadou cenu za chodu je sebevrada... bohuel o tom větinou rozhodne někdo kdo si to neumí ani představit. |
| |
| |