Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
HELLMUT
13.07.2012 19:02 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
U??vate?
Šepleta napsal(a):
AAA auto žije z žudskej blbosti

To asi určitě.Ale ono je to všude stejné a možná jinde ještě horší.V AAA jsem byl zrovna ve středu.Měli tam v nabídce C5 Exculsive 2007 automat, kůže, moc pěkný na fotkách cena 210 000 . Šel jsem se tam podívat, protože jsem byl zrovna blízko pracovat.Stejně bych se asi bál po všech historkách tam něco koupit, ale byl jsem zvědavý.Zrovna jsem ve fázi hledání pěkného kombíka.Viděl jsem už pár kusů jinde tak jsem to chtěl porovnat, když je o cca 50 000.- dražší než jinde. Mají to tam jak v supermarketu.Auto tam ale nebylo, tak jsem dnes volal na linku a dozvěděl jsem se že na autě už je složená záloha.Chtěl jsem hovor po této informaci ukončit .Slečna naučená pravidlům získat zákazníka mi začala nabízet další auta.Byl to komický rozhovor. Co chci za auto?Proč citroen?(to je přece otázka! Tak jsem jí řekl něco o pérovaní a ona byla úplně mimo
Nabízela mi jiný který jí vyjel z počítače, tak jsem jí řekl že ten nemá xenony... pak mi nabízela III. rok 2008 a na to jsem jí dodělal informací že ten zas Hydro nemá. Pak už neměla sílu pokračovat a mohl jsem to konečně ukončit
Momentálně nevím o žádné která by stála za to.
Byl jsem dnes v INTENSYS-CZ,s.r.o. jestli mi prověří VIN na auto v německu za 6000eur rv.2006 .
Prodejce je u švýcarských hranic a dle vin jsem se dozvěděl že auto je původ belgie ,že za 2 roky najezdilo přes 80 000km (prodejce uvádí že teď má 136 000km) dělali se na něm brzdy,klapka sání a těsnění na převodovce.Ta to nevypadá moc dobře, abych jel takovou dálku....
Ale v tom Citroen servisu byli celkem fajn .Poprvé ráno se trochu zatvářil a ptal se jestli tam pak budu jezdit? Nicméně mi ochotně vše řekl a zasmáli jsme se spolu těm najetým km.Pak jsem tam šel odpoledne ještě jednou, tak jsem jim koupil kafe.Byl tam jiný člověk a byl moc milý, pak jsme si ještě chvíli povídali o autech.Bál jsem se že budou protivný a chtít prachy a oni byli úplně v pohodě
V Pečkách (auta z dovozu) mají Holanďanku za 159 000.- píšou že má najeto 119 000m nechal jsem si jí vyjet.Závady krom senzoru pneumatik žádné neměla ale v roce 2008 měla najeto 91 000km... Tak 270 000 by mohla mít teď . Nakonec jsem si nechal vyjet jednu co nabízí myslím v Přerově za cca 125 000 rok 2006
v roce 2009 měla najeto zhruba to co má teď na tachometru.A ke všemu to je asi "páteční kus" od začátku měla mraky závad.
Je to momentálně slabota...Postupně pořád slevuji z nároků. Ale když vidím před před očima 270tis.km. tak už mě to začíná děsit.( to stočené vypadá líp...)Vím že to jsou auta co jezdí hodně.Ale nechce se mi kupovat auto za 200 000.- co má nejeto stejně jako mám teď na Xantii (290 000km)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator