jruze
|
06.07.2012 22:26 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
|

|
HELLMUT napsal(a): Díky moc jste vichni skvělí... Samozřejmě u jsem poučen e musím nakupovat s diagnostikou. Tak jsem domluven s Jruze byl se mnou v tom Drásově a počítám s ním i na jiné akce - je SUPER! Jen nevím jak dlouho si ho budu moci dovolit  .
Pořád mu volám a píu předpokládám e ho ze mě brzo raní lak  ...
Nebo budu muset k němu na kolení a koupit si diagnostiku sám   
Proto jsem psal e nevím jak organizačně vyřeit ten nákup v Německu.Sám se můu sebrat jako minule pro Xantii ale u to nechci riskovat nebo je to za víc peněz. A dělat Tour de Deutchland s někým kdo se tím iví je těké zorganizovat a zaplatit... 
Auta se seenou pěkné i u nás.A má tam segru - kdy se podívá do regionálních novin tak tam jsou izeráty které nejsou(nebo nebývají) jetě tam kde hledá a od lidí,kteří nabízejí a kdy neprodají tak dávají do bazarů,nebo hledat u prodejců novejch aut protiúčtová - né u turků - ti se tím ivej a upravěj co se dá k jejich prospěchu.Zaúkoluj segru a hledá a obvolává.Nebo i u nás,ale auto kompletní dle vin o Km a tak nejde , ale o stav - strojovej spodek auta není moc nákladný-motor se dá odhadnout-automat etří motor a dá se docela dobře odhadnout(zkontrolovat) stav. Já koupil u nás s 200000Km mám na něm asi 30000 a bez áhnutí(nemluvím o tom e to byla bouračka a dílů s tím spojených,ale o Km a stavu -jediné co jsem měnil je kulák 250Kč a musím kosti 2x500Kč) |
| |
| |