Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vysoký tlak v hydraulice?
jruze
01.07.2012 13:57 - Re: Vysoký tlak v hydraulice?
U??vate?
Hanz 397 napsal(a):
...tak to vidíš,Hustoles,nám se nevěří Ale je to fakt mazec,co dokážou(nejen autorizovaný)některý servisy


Teď si vezměte že by se po této úpravě servisu toto stalo v situaci kdy vám před auto vběhne třeba děcko a budete se mu snažit vyhnout? V tomto případě v podstatě ,,o nic nejde" jen o na nějaký čas nepojízdné auto,hodina práce a trochu peněz za práci a LDS,ale jaká cena by byla při nezvládnutí téměř neovladatelného auta a nějakého zranění ? - toto je na trestňák pro servis(ale asi dost těžko prokazatelný-to by se to muselo stát asi hned při odjezdu ze servisu)

V případě že s tím pojede něžné pohlaví,které nemusí být zkušený řidič tak uřídit auto bez posilovače? Pro kultůristu to asi problém nebude,ale i tak jeto nečekaná změna v ovládání a na ní nemusí každý zrovna dobře zareagovat a potom uplatňovat technickou závadu? to ale z vašeho vědomí nevymaže že jste někomu způsobili úraz-smrt....

Mně se jednou stalo něco podobného na Cx - praskl mi ve 180 náhon omezovače účinku posilovače řízení(tam je následek opačný-vůbec necítíte odpor řízení na volantu ) a hnedle jsem to roztřískal.


Tak pokračování příběhu: Po mé komunikaci s majitelem servisu dohoda a uznání jejich pochybení,a omluva s tím že veškeké náklady s tím spojené uhradí a jako bonus majiteli věnují nějaký poukaz (tuším vše kolem klimy) - Takže udělali chybu,ale zachovali se férově.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator