Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: tmavící folie na skla
Zbyňa
26.06.2012 09:55 - Re: tmavící folie na skla
99
Mikra napsal(a):
Ach jo. Já vím, že jsme tady všichni mladý. Ale snad už taky rozumní. Tak proč se máme chovat jako mnohem mladší a mnohem míň rozumní? Vždy přece obzvl᚝ dnes na dnešních silnicích a při dnešním provozu jde především o bezpečnost. O to, aby jsme všichni dojeli vždycky v pořádku. A všichni znamená i ti ostatní účastníci provozu. Nemůžu se nezeptat, co přináší folie pro zvýšení bezpečnosti? A naopak, může folie bezpečnost snížit? Myslím že může. Přehnaně tmavý zadní sklo brání ve výhledu skrz auto. A to není dobrý, zejména v kolonách a krizových situacích, kdy zlomek vteřiny může znamenat hodně. Po silnicích jezdí hodně neprůhledných aut, dodávky, kamiony, kombajny... Tak proč ještě zhoršovat situaci neprůhlednýma osobákama? Proto, že je to hezký? Super důvod.
Pokud mám auto na vyblbnutí, tak patří na okruh a nebo na pískoviště, ne na silnici. Neuznávám názory, že chci soukromí, že se na tom dá vydělat, že je to věc názoru ... Pokud jde o bezpečnost, tak nejde dělat ústupky.
Připomínám, že mi jde o přehnaně tmavý okna.


Chápu co myslíš, o bezpečnost jde určitě všem na prvním místě. Na druhou stranu, že není vidět skrz auto (zezadu) bezpečnost snižuje jedině v tom případě, že jedinec jedoucí za autem skrz který není vidět si nedává dostatečnej odstup. Nemyslim, že by se člověk měl v tomhle směru nějakým způsobem omezovat kvuli tomu, že se najdou lidi, kteří jednoduše nedobrzdí, to člověka může potkat s foliema i bez..

Stejně tak nechápu, co má rozum se zatmavenými skly.. sice je pravda, že tv prima němá o čem vysílat, tak každej kdo má tmavý skla je přinejmenším 18 letej tuner a gangster, v horším případě veze v kufru 4 mrtvý děti Ve výsledku, bezpečnost se zatmaveným sklem nijak nesnižuje, stejně tak nezvyšuje. Ven je vidět skvěle i v noci, že není jsou jen babský povídačky lidí, kteří s tím asi nemaj zkušenost. Že není vidět skrz u některejch aut.. no a co? Každej druhej má dneska SUV, přes který stejně není nic vidět a jezdí jích jak much a bude hůř, tak si jednoduše držím odstup a nepotřebuju nutně koukat co se děje vepředu... nehledě na to, že polovina aut už jde z výroby se tmavejma sklama..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator