Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problémy s topením v C5 I - klapky
Pablik1
18.06.2012 07:02 - Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
99
mikimi napsal(a):
Ahoj ,tak mám te samý problém -levá strana topí pořád naplno Nevím zda jsem něco neprovedl sám při čištění klimy a vrácení filtru - levá strana stále topí Chci se pokusit vyndat motorek na levé straně ten spodní ,ale když držím ruku na tom jednom motorku a přepnu topení tak motorek vrčí ten druhý ne, tak si myslím zdaly není problém někde jinde- snad pěna do klimy nemohla udělat takovou paseku. Nebo že by byl tak tichý_?-vím diagnostika,ale pokoušim se to nějak zatím řešit sám...
je to porod pro někoho kdo to dělal více krát tak už ví kam šáhnout kde hledat ty šroubky atd.(já to vytahoval během 1týdne 3x.akorát trochu apky odřené)ale jak píše jumep:vytáhnout,nastartovat a točit čudlem a uvidíš jestli "krokuje"to že ho necítíš neznamená nic ten motorek popojede třeba 3mm,podle toho co zadᚠjako požadavek a rada-možná hloupá ale mi se to stalo,nezapamatoval jsem si jak je motorek přišroubovaný k převodovce a už byl problém málem na půl dne...p.s.ted mi leží motorek na opravu v dílně od souseda-dnes se jde na něj at se daří

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator