Ahoj ,tak mám te samý problém -levá strana topí pořád naplno Nevím zda jsem něco neprovedl sám při čitění klimy a vrácení filtru - levá strana stále topí Chci se pokusit vyndat motorek na levé straně ten spodní ,ale kdy drím ruku na tom jednom motorku a přepnu topení tak motorek vrčí ten druhý ne, tak si myslím zdaly není problém někde jinde- snad pěna do klimy nemohla udělat takovou paseku. Nebo e by byl tak tichý_?-vím diagnostika,ale pokouim se to nějak zatím řeit sám...
je to porod pro někoho kdo to dělal více krát tak u ví kam áhnout kde hledat ty roubky atd.(já to vytahoval během 1týdne 3x.akorát trochu apky odřené)ale jak píe jumep:vytáhnout,nastartovat a točit čudlem a uvidí jestli "krokuje"to e ho necítí neznamená nic ten motorek popojede třeba 3mm,podle toho co zadá jako poadavek a rada-moná hloupá ale mi se to stalo,nezapamatoval jsem si jak je motorek přiroubovaný k převodovce a u byl problém málem na půl dne...p.s.ted mi leí motorek na opravu v dílně od souseda-dnes se jde na něj at se daří