Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vstřiky 1,6HDi
funtomas
11.06.2012 20:17 - Re: Vstřiky 1,6HDi
99
Tak mě 5ka poprvé nechala ve štychu, ve středu, jsem zaparkoval na Ruzyni na letišti, vypnul motor, dal si cigáro a za pět minut zkouším nastartovat a nic, pak ještě několikrát..a nic. Volal sem známým a zkoušel vymyslet co by pomohlo a jestli případně nevědí o nějakém šikovném servisu po Praze.
Nezabralo nic, tak volám odtahovku a a mě někam odtáhnou, jen ne do autor. servisu. Týpek s odtahovým VW jel sice jak šílenec, ale po patnácti minutách jsme šastně dojeli do Stodůlek k p. Zaorálkovi. Diagnostika Bosch mu tam hlásila jedinou závadu, něco jako že se ř.j. nemůže dopočítat čehosi na vačce.
Tak jsem zvažoval buď odtah do HK, nebo tam auto nechat napospas neznámým servisáků. Nakonec jsem zvolil druhou variantu a pak druhý den dopoledne volám co a jak, no, byl to přicpaný vstřik, tak mi to za 1500 Kč zprovoznili, ještě to odvezli k někomu projet Lexií, po obědě jsem si auto mohl odvízt, tak tímto děkuji servisu Auto Zaorálek, za rychlost, šikovnost, ochotu a rozumné ceny.

Takže teď půjdou vstřiky ven, nevím jestli to mám dát udělat hned, nebo jestli to do srazu vydrží, pak jedeme na 14 dní na tábor a auto nebudu potřebovat.
Ještě mi říkal, že na OMW je jediná nafta bez biosložek (ta zimní sprint diesel), a ji tam teď naleju,
u pumpy byla jen nějaká, tuším Diesel Maxx, nebo tak něco, ale jede to na to celkem přjatelně.
Vždycky jsem bral vervu, jen asi před půl rokem párkrát na Agipu, a pak se jednou auto na volnoběh rozvibrovalo, takže jsem odtušil přicpaný vstřik a od té doby zase jedině vervu.
NO BIO

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator