Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problém s kroutícím momentem
jruze
06.06.2012 18:28 - Re: Problém s kroutícím momentem
U??vate?
Czepeta napsal(a):
V lexii mi to hlásí pouho pouze nepotvrzení kroutivého momentu motoru jinak jsou to vesměs ptákoviny které jsou Jen k rádiu a k přístrojovce jediné co to vyhodí je pouze jediné hlášení a motor mi jel v 90% normálně dál ale spíše mi jde o to kde hledat problém jestli je v kabeláži nebo v čidle a pokud by byl někdo ochotný říci kde je. Dělám v autorizovce Rt a tam se taky hledají zapeklitosti ale mám možnost komunikovat s více lidmi kteří to někdy řešili. Proto se ptám zde někoho kdo má c5 déle než já. Neznám toto vozidlo ještě jsem se v něm nějak nešoural zatím jen v základech. Nemám dostatek času abych si jí rozebral na měsíc a hledal co kde je. Bohužel mě živí i ve volnu. Na hodnoty jsem koukal ale při ohřátém motoru mi na sekundu přestane hlásit moment ale stále to jede zatím jen jednou omezilo výkon, váha vzduchu ok teplota vody a oleje ok napětí na aku ok moment jde po výpadku normálně stačí jen opět nastartovat a závada je pryč na jakou dobu. Předem díky. Pokud si ze mě chcete dál utahovat tak děkuji. Kolik z vás si udělá srandu ze sebe samých?


Nikdo si z tebe srandu nedělá - jen když napíšeš nabízím pomoc a hned pod to chci pomoc vypadá to divně. Poradit se asi nedá něco tam zřejmě je a hledat bude každý z nás a za pomoci dig a hodnot které z ní vyčtem - nejde to když nemáme možnost testu a každý ti odpoví - POTŘEBUJI TO AUTO MÍT TADY A HLEDAT,KONTROLOVAT a musíš nebo by jsi měl vědět jaké hodnoty co má mít. (něco jiného je jednoznačné příznaky - třeba vzadu něco vrže a střílí- jsou to ramena , ale u tohoto je to trochu jinak(takovéto závady hledám třeba několik hodin). Můj názor je že ti po netu nikdo nedokáže poradit - jen může hádat a to je kničemu.Tak jen základ - projdi podtlaky,kostry a konektory.Když chceš nabízet pomoc a diag tak toto je základ kterým při závadách začínáš
Tak jak jsi s tímhle tématem přišel na forum to vyznělo jako že když bych jel někomu do těch končin něco dělat a zapoměl si diag doma bych mohl použít tu tvou.
A ještě já se ptám a žádám jiné o pomoc a radu také,ale přes SZ když si nevím rady nebo potřebuji schema atd..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator