Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Co neznasate na spolujazdcoch?
RimmerCZ
11.05.2012 10:31 - Re: Co neznasate na spolujazdcoch?
U??vate?
Dost me stvalo, kdyz manzelka mela ruku na madle u dveri a brnkala si tam prstama(s dlouhyma nehtama) do madla. Vysledke je totalne oskrabani madla. Uz to nedela.

Rohliky, rozlita cocacola v sedackach, nablito od ditete atp. uz k zivotu patri hold. Nastesti to prasek, voda a silny prumyslovy vysavac bez problemu vycisti.

S tim tahanim za predni sedadla kdyz nekdo vystupuje je to fakt hrozne. Chapu, ze se treba nekomu starsimu blbe vystupuje, ale nekdy si rikam, jestli to ty sedacky v elektrice ustoji ne urvou se

Jo a babicka ma super zpusob ja si zapnout pasy. Uz na to nereaguju pac slusne vysvetleni nepomuze, prej ze ji moc stahuje, tak si vrchni cast pasu, ktery jde pres prsa pretahne pres koleno aby ji to neskrtilo . Taky dobry no :/

Tohle ale furt nic neni, sedel jsem jednou v aute na parkovisti a cekal, a sel ozrala s kolem vedle sebe z hospody a chtel projit mezi mym autem a jinym, bohuzel se sprajcnul a pedalama zrovna o moje auto, tak zabral a vysledek je asi 15cm ryha tlusta tak 1cm na prednim narazniku. Neni to sice az na podklad, ale opravdu POTESI !!! (to by spis patrilo do sekce kdo kde potkal hajzla...)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator