Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ověření kilometrů
jruze
22.04.2012 13:25 - Re: Ověření kilometrů
U??vate?
Sindy napsal(a):
Mikra napsal(a):
Jo, posíláme tě za jružem. A nevztekej se. Kdybys tady pohledal a početl, věděl bys, že záruku na km ti nedá nikdy nikdo a rozvody mᚠpo koupi auta udělat v KAŽDÝM případě. Nezáleží při tom, jestli někdo umí dokázat, že se stočilo 100 a nebo 200 tisíc km. A to co psal jumep není jeho výmysl, ale výmysl výrobce. Auto je stavěný tak, abys jezdil a když se objeví nápis SERVIS, tak mᚠjet do servisu a ne hledat závadu. Bohužel na to nemáme a tak si dovolujeme otvírat i to, co nebylo určený pro nás, ale pro automechanika od Citroenu. Proto není ošetřený ten svár v přístrojovce, protože mechanikovi to je jedno a ty tam nemᚠco čučet .


Já se nevztekám ale jeho příspěvek byl tak nějak mimo mísu, každý se tu snaží poradit a on mi napíše nikam nelez a jezdi.Pokud nechce poradit o.k. ale papouškovat servisáky od citroenu nemusí od toho tu tohle forum není ne ??
Pokud mi někdo je schopen říct do km nikdo nehrabal tak dělat rozvody o 100 000 dříve je nesmysl ne ??


Ještě jednou rok a stav(a to nemusím číst znovu.KM se někdy opravdu nemusí dohledat a nemusí to být 100% , ale pokud se ti to potká tak je 100% že tě to výjde na ranec.Tak je volba buď obětovat 5000,- nebo 25000,-.
A bez diag stejně nic nezjistíš a někdy ani s diag a skutečnej stav? to záleží na mazači co ti tam nechal Většinou mají nájezd mezi 30.-60. až 90tKm tak počítej - k rozvodům i kde to jezdilo město - dálky ? interval rozvodů Km - roky!! Pročti si ,,nabídky našich autobazarů" třeba ,,Konik" - tacho tuším něco přes 100tKm skutečnost ? přes 200tKm - kdy má dělat rozvody? -není na ně brzo? Jaště dodám že je to auto r.v. 2009

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator