Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vnitřní osvětlení
JirkaŘ
31.03.2012 12:26 - Re: tma v interiery
99
kaaajo11: No mᚠtoho požehnaně v jednom tématu.
Zkusím postupně co mě napadá:
1) osvětlení ve slunečních clonách, lampičky na čtení (osvětlení v přední části a druhá řada sedadel), přihrádka spolujezdce. Napadá mě, zkus naproti středního zrcátka zapnout prostřední tlačítko (mezi čtecími lampičkami). Pokud by toto bylo vypnuto, tak se lampičky nerozsvítí. Občas to tak dělám, když na zahradě mám otevřené dveře a uklízím...
Pokud jsi měnil některou z žárove, protože byla prasklá, je možné že třeba vyhodila pojistku. Já už měl například takto vyhozenou (spálenou pojistku) ve skřínce B2 , horní řada pojistka č. 7 (30 A) - podle manuálu k vozu a ta měla na starost právě toto osvětlení (Přihrádku spolujezdce, stropní svítidla + zapalovač).
U přihrádky spolujezdce myslím že ještě je podmínkou, aby byly rozsvícené hlavní světla...že je "tma". Pak to svítí i v přihrádce při otevření.

2) osvětlení zavazadlového prostoru, nastavení výšky kufru - tak to bude na 99% zlámaný kablík v "husím krku" - gumová průchodka. Po otevření kufru se podívej nahoru v levo k pantům, zkus poodhalit pryč gumovou průchodku , když tak demontuj krycí lištu z boku dveří (je černá plastová) kryje právě kabelový svazek... do uvolněného prostoru po liště se pak dá stáhnou gumová průchodka a najdeš podle mě zlomený, přerušený, odervaný kablík. Spojením těch "dvou konců" dojde k opětovné aktivaci těchto funkcí. Ještě mě napadá... když mᚠotevřený kufr, tak tě informační displej na palubovce neinformuje o otevřených pátých dveřích. Je to tak ? (Zatímco každé jiné dveře ukáže otevřené) Pak je to ono! Urvaný kablík.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator