Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Dejte si na to pozor!!! Nemusíte pít a přece Vás policie vytrestá....
jruze
13.03.2012 22:31 - Re: Dejte si na to pozor!!! Nemusíte pít a přece Vás policie vytrestá....
U??vate?
Tony_Z napsal(a):
najk: Pro doplnění těch lustrací... Když mᚠv autě notebook, tak to jde docela rychle, za minutku mᚠvylustruvaný auto (pokud zastavuješ z auta, tak ho mᚠvylustrovanýho ještě než ho zastavíš, kdyby bylo v pátrání, a víš rovnou do čeho jdeš) a pak minutku za každou osobu v autě - KO-čko si překopíruješ do texáku. Problém je, když notebook nemᚠ(je jich nedostatek), tak se také stává, že ti pomůže až třetí oddělení, páč něco zrovna nabíraj a "nemaj" čas se ti věnovat. - To pak trvá i mnohem déle než 10 minut...
Na obvodě už nejsem, takže si nejsem jistý jak teď, ale pokud si nepřivezl dostatečnej počet kontrol nebo pokud možno alespoň jednu zkrácenku za noc na chlast (buď to nebo to), tak jsi dostal pěknej poj*b.


Jak už jsem psal - vozidlo P.J. vycouvalo zleva přes jizdní pruh až do mého pruhu(asi 30cm) a zastavilo(tak 5m předemně) jel jsem 50.-60.km/h neměl jsem kam víc uhnout na kraji vozovky stála oktávka,kontakt s vozem policie byl nepatrný - umne jen škráblej lak(ani né na plech) u vozu policie asi 1cm dirka v zadní lampě a promačklej ten rohlíček pod lampou (felicie) řidič vystoupil podívali jsme se na škodu omluvil se že mne neviděl já řekl že se v podstatě nic nestalo vylezl jeho nadřízený a začal - že je to má vina a když jsem toto odmítl (teď to trochu zkrátím) přijelo postupně deset vozů (jejich kolegů) s tím že to budou řešit - postupně jsem jim vysvětlil že nemohou že to musí řešit inspekce nebo inspektorát - dopadlo to tak že přijel zástupce správního oddělení z kongresky (kapitán Pudil) a se slovy ,,když to budu řešit já jste na min.tři měsíce bez řidičáku a když to bude řešit kolegině dostanete nějakou malou pokutu a bude mít řidičák" na to jsem odpověděl(protože se zmenšila šance na spravedlnost) ,,no než abych byl bez papírů tak to jsem to raději zavinil" výsledek byl ten že prohlásil tak to budu dělat já a jste bez řidičáku.
takže 1. porušení pravomoci, za 2. řidič doznal svou vinu, za 3. na dopravce po třech měsících ,, buď to mi to tu podepíšete,nebo ne a to mi to seberou a budou to řešit jinde a může to trvat další dva měsíce(jednání 23.12 - TAXI silvestr je pro mne tak 15.-20000,-) podepsal jsem. Druhý den mi přišel dopis od pojišovny abych se dostavil a nahlásil nehodu JAKO POŠKOZENÝ o týden později dopis od pojišovny dopis abych stejnou nehodu nahlásil jako škůdce. tak jsem se na to vy...ral a po čase jsem zjišoval přes známého jak to tam s tím je a zjistili jsme že obě hlášenky prostě nejsou v evidenci. Tak se zeptám kdo to vlastně tuto nehodu zavinil páni současný a minulí policisté? Ještě doplním že jem to probíral s jedním vyšším známím policistou a on mi radil že ten spor asi vyhraji,ale a počítám s tím že se dostanu do nějaké evidence a a počítám že tak do měsíce jsem bez řidičáku - kam se hnu tam mne budou stavět všechny hlídky budou mít SPZ a mé jméno(něco jako hledaná osoba) a nedaj pokoj dokud se jim to nepovede.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator