Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Dejte si na to pozor!!! Nemusíte pít a přece Vás policie vytrestá....
felix81
13.03.2012 19:19 - Re: Dejte si na to pozor!!! Nemusíte pít a přece Vás policie vytrestá....
99
Ono je to těžký. V dnešní době, člověk kterej neni úplně blbej a má aspon základní povědomí o zákonech tak si vytře s hlídkou zadek. Řekne pouze tři fráze: "dobrý den. Ne, nejsem si vědom že jsem něco spáchal a proto prosím podstoupit to do správního řízení. Nashledanou" Toď vše.
Proto se člověk nemůže divit, že policie je v dnešní době frustrovaná a a velice často bezúčelově šikanuje nevědoucí řidiče. Ano s chlastem a fetem je to problematické. Ale pokud není policajt úplně blbej a vidí, že dvě dechové zkoušky prokázali nulu a dotyčnej má naprosto normální chování tak mi to pak skutečně připadá jako šikana, posílat ho na krevní zkoušku.
Jinak je, ale fakt že pozoru poslední dobou naprosto zbytečné zastavování a zdržování lidí silničními kontrolami. Sakra když udělám přestupek tak a mě zastaví, ale když ne, tak mě fascinuje, že mě zastaví, vezme si doklady, jde na 10minut dřepět do auta a pak mi doklady vrátí a řekne "nashledanou". To pak absolutně nechápu co vlastně chtěl a proč ztrácel svůj a můj čas.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator