Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Dejte si na to pozor!!! Nemusíte pít a přece Vás policie vytrestá....
Tony_Z
13.03.2012 14:35 - Re: Dejte si na to pozor!!! Nemusíte pít a přece Vás policie vytrestá....
99
Článek mi příjde více než vtipný.
Nevím, kde přišli na to, že se běžná silniční kontrola nyní může dělat bez důvodu. Důvod byl vždycky, minimálně kvůli pátrání po vozidlech a osobách. (bez důvodu nemůžou auto zastavit jen m욝áci - pokud se něco nezměnilo)

Jen bych k tomu vláknu dopsal... Hlavně si dejte pozor na pusu. Když mezi prvními slovy začne člověk hrubě nadávat na policejní práci, jak ho zdržuje a že to jsou hovada, který jen buzerujou, tak se pak dotyčný nesmí divit, že ho skutečně buzerovat začnou. Pak k tomuto může dojít.

Další příklad, nemusí nic nadýchat, ale oči má jak angorák, kecá nesmysly atd. Nemᚠu sebe test na drogy ani, ti ho nikdo nemůže na místo v tu chvíli dodat - jede se na odběr a konec (většinou je zfetovanej, že to hezký neni)

Obě dvě tyto skupiny se pak cejtí strašně ublížený. Zákonama (např. odmítnutí vypovídat) se čachruje jen jak to jde, aby byl každej nepostihnutelnej. Když pak je něco, co to lidem znemožňuje, tak nadávaj jak protržený.
Tak jako v každé skupině i mezi policajtama jsou kokoti, ale já teda neznám žádného, který by jen tak pro zábavu dělal to, co je popsané v článku už i z jednoho velmi prostého důvodu - přidělává si tím moře práce...

Edit: Pokud máte víc než jednu promili a nechcete mít záznam v trestním rejstříku, tak odmítnete dejchat atd. Dostanete velmi vysokou pokutu, příjdete o papíry, ale stálo to je jen přestupek. Když nadýcháte přes 1 promili, tak je to už trestný čin - většinou podmínka a zákaz řízení na nějakou dobu.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator