Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Pablik1
01.03.2012 09:14 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
felix81 napsal(a):
Mno jestli to bylo přímo v obci tak to je celkem jiná. Tam je to povoleno. To souhlasím, vybržďování je čuňárna kterou taky nesnáším. Podle selského rozumu já osobně když nekvaltuju tak se držím v pravém pruhu protože nikdy člověk neví kdo tam potřebuje jet hooodně rychle a abych někoho bezdůvodně zdržoval nebo ho vychovával protože spěchá a mastí to třeba 200kmh tak na to já opravdu nemám koule. Nikdy nevím kdy budu potřebovat já volnej pruh neb budu spěchat. K té situaci jak zmiňuje C5stepan. Byl jsem nucen toho vola podjet protože nečuměl do zrcátek a nacpal se mi do pruhu když už jsem byl celkem blízko. Ano ten levej pruh je odbočovák na Prahu. To byl také důvod proč jsem se vrátli hned zpět. Ten vůl mohl počkat tři vteřiny než bych ho předjel. Času na zařazení do levého tam bylo habaděj. Takhle holt nepočkal, tak se pak divil že jsem ho rychle podjel. Můj názor je ten, že prostě zapomněl čumět do zrcátek.
je to městská rychlostka(80km)já najel do levého-pouštěl jsem káru at může vyjet z pumpy a po kontrole zpět.zrdcátek kdy 100%za mnou min.500metrů nebylo auto jsem přejel do levého a najednou infinity předemnou takže počítám že pokud jsem jel 90 tak on mydlil 200-v té rychlosti ani nevím kde zmizel ten z té pumpy ale nejspíš zůstal v přiřazovacím...asi

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator