Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Odblokování videa za jízdy / VDO
Roozena
01.03.2012 08:29 - Re: Odblokování videa za jízdy / VDO
99
Dutch napsal(a):
Jeste k VDO - dnes jsem poprve zkousel neco pripojit do vstupu a byl jsem docela mile prekvapen, jak je to na LCD koukatelny. Pripojil jsem videokameru, obraz v pohode, ale zvuk nesel, zkousel jsem to pak jeste doma na telce a tam zvuk jde. Je to u VDO nejak jinak zapojene, nebo mam neco spatne ?

...taky jsem koukal na tohle, pro VDockare by to mohlo bejt zajimavy : .link.


Otázka je třeba citlivosti / impedance audio vstupů, ale pravda jest, že by mělo být slyšet alespon něco. Zkusil bych vzít regulérné MP3 player a po cinchích poslat jenom zvuk. Bude-li to mrtvý, tak pátrat dál. Já tenhle systém nemám a netušim, zda-li není třá v menu někde detail setup AV sources, kde by bylo možno či nikoliv nastavit nějakou redirekci, adaptery či co já vim co.

Jinak podobný MMServer (nazval jsem to honosně, ale mě to tak připadalo) jsem měl taky - od Stualarmu. Bylo to menší, v AL case, Hi Amp USB, takže to utahlo bez problému HDD, Operate with FAT32/NTFS - čili acceptace velkých souborů. Přehledně a logicky udělané menu (občas naběhlo do čínštiny)
Naprosto perfektní zařízení. Pro někoho, kdo oželí rádio stačí jen monitor do 1DIN a někam schovat zesik a má AV centrum jedna paráda. Překvapila mě kvalita zvuku. Tehdy jsem to honil přez zesilovač od Alpine a bylo to zvukově srovnatelné s kvalitním radiem. Výhoda je, že se to celý dá vzhledem k velikosti krásně poschovávat a neználek netuší, co vše je v autě za parádu...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator