Tony_Z
|
29.02.2012 11:24 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Roozena: Ano, omezení na Cínovecké ulici je skutečně blbost, věčně na ni nadává kolega, kdy mu choděj fotky, e tam to omezení dali kokoti. To jsi dal správný příklad. Ale ty jsi si řádně nepřečetl můj přspěvek, kde jsem psal o jiném nesmyslném omezení a to ty zónové třicítky. Jene problém je v tom, jak zjistí, e je nesmyslné? e to tam není z nějakého pádného důvodu? Moná časem, zkueností, jezdí tam často, dozví se, e to bylo na přání nějakého trotla... Dobře, tak tam bude jezdit rychleji (kdy to osatní neohrouje, tak to můe být kadému ukradené), pak ale nesmí nadávat na ty, co to tam buď jetě neznaj a neví, e to tam je zbytečně nebo prostě nemaj peníze a ani nervy, aby pak běhali a platili pokuty, prostě respekt k těm, co to dorujou a né bejt na ně natvanej. Dále je dobré= si uvědomit, e to cedule značí maximální povolenou rychlost a néé minimální, take kdy někdo jede 100km/h na 130km/h, tak ho také nemůe označit za idiota, protoe jede pomaleji ne ty. Jemu to prostě stačí(má bejt v pravym pruhu).
Poruovat předpisi můe dle libosti, ale musí počítat s moným postihem a nemusí být jen finanční, je to na kadém. Leda bys el do politiky a změnil to. Dej neomezeno na dálnici a lidi budou snad jezdit pomaleji, protoe je nebude lákat poruení (zakázané ovoce nejlíp chutná ) ( já bych dále jezdil svou 90km/h a kdybych něco pohnojil a musel pospíchat, tak bych se 170km/h nebránil, ale teď prostě nejsem ochoten riskovat jakýkoliv postih ) |
| |
| |