Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Tony_Z
29.02.2012 11:24 - Re: Kdo kde potkal hajzla
Za?iato?n?k
Roozena: Ano, omezení na Cínovecké ulici je skutečně blbost, věčně na ni nadává kolega, když mu choděj fotky, že tam to omezení dali kokoti. To jsi dal správný příklad. Ale ty jsi si řádně nepřečetl můj přspěvek, kde jsem psal o jiném nesmyslném omezení a to ty zónové třicítky. Jenže problém je v tom, jak zjistíš, že je nesmyslné? Že to tam není z nějakého pádného důvodu? Možná časem, zkušeností, jezdíš tam často, dozvíš se, že to bylo na přání nějakého trotla... Dobře, tak tam budeš jezdit rychleji (když to osatní neohrožuje, tak to může být každému ukradené), pak ale nesmíš nadávat na ty, co to tam buď ještě neznaj a neví, že to tam je zbytečně nebo prostě nemaj peníze a ani nervy, aby pak běhali a platili pokuty, prostě respekt k těm, co to doržujou a né bejt na ně naštvanej. Dále je dobré= si uvědomit, že to cedule značí maximální povolenou rychlost a néé minimální, takže když někdo jede 100km/h na 130km/h, tak ho také nemůžeš označit za idiota, protože jede pomaleji než ty. Jemu to prostě stačí(má bejt v pravym pruhu).
Porušovat předpisi můžeš dle libosti, ale musíš počítat s možným postihem a nemusí být jen finanční, je to na každém. Leda bys šel do politiky a změnil to. Dej neomezeno na dálnici a lidi budou snad jezdit pomaleji, protože je nebude lákat porušení (zakázané ovoce nejlíp chutná ) ( já bych dále jezdil svou 90km/h a kdybych něco pohnojil a musel pospíchat, tak bych se 170km/h nebránil, ale teď prostě nejsem ochoten riskovat jakýkoliv postih )

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator