Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Tony_Z
29.02.2012 10:54 - Re: Kdo kde potkal hajzla
Za?iato?n?k
troll napsal(a):
Jeden by nevěřil jak rychle dokáže dítě vběhnout do půlky silnice, dokud se mu to nestane. Z vlastní zkušenosti vím, že "dobře" umístěný přechod za by mírnou zatáčkou třeba u C5 znamená že přes ten tlustej A sloupek snadno dítě přehlédnete. Já měl tu kliku že jsem si ho tenkrát na poslední chvíli všim a ubrzdil to. Takže do vyšetření bych samotný akt sražení dítěte nechal otevřený, (presumpce neviny dle ústavy) to že ale poté zbaběle ujel místo poskytnutí pomoci je naprosto neodpustitelné.

Jo, ten A sloupek je skutečně blbej, také jsem takhle málem sundal pani na přechodu, při zatáčení doleva, jet o 10km/h rychleji, tak jsem ji sundal, děkoval jsem všem svatým, že jsem jel pomalu.
Presumpce neviny znamená, že nemůžeš nikoho vinit z něčeho, když mu to nedokážeš - to znamená, když si nejseš jistej tím, kdo řídil. Jakmile se prokáže kdo řídil, tak je presumce pryč minimálně k tomu újezdu, z toho se už nevykroutí. (to že někoho srazil je jedna věc a to že ujel je druhá - újezd je jasnej, tam je řidič vinen. Jak došlo k nehodě jako takové se musí vyšetřit)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator