Tony_Z
|
29.02.2012 10:54 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
troll napsal(a): Jeden by nevěřil jak rychle dokáe dítě vběhnout do půlky silnice, dokud se mu to nestane. Z vlastní zkuenosti vím, e "dobře" umístěný přechod za by mírnou zatáčkou třeba u C5 znamená e přes ten tlustej A sloupek snadno dítě přehlédnete. Já měl tu kliku e jsem si ho tenkrát na poslední chvíli vim a ubrzdil to. Take do vyetření bych samotný akt sraení dítěte nechal otevřený, (presumpce neviny dle ústavy) to e ale poté zbaběle ujel místo poskytnutí pomoci je naprosto neodpustitelné.
Jo, ten A sloupek je skutečně blbej, také jsem takhle málem sundal pani na přechodu, při zatáčení doleva, jet o 10km/h rychleji, tak jsem ji sundal, děkoval jsem vem svatým, e jsem jel pomalu.
Presumpce neviny znamená, e nemůe nikoho vinit z něčeho, kdy mu to nedokáe - to znamená, kdy si nejse jistej tím, kdo řídil. Jakmile se prokáe kdo řídil, tak je presumce pryč minimálně k tomu újezdu, z toho se u nevykroutí. (to e někoho srazil je jedna věc a to e ujel je druhá - újezd je jasnej, tam je řidič vinen. Jak dolo k nehodě jako takové se musí vyetřit) |
| |
| |