Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Tony_Z
29.02.2012 10:39 - Re: Kdo kde potkal hajzla
Za?iato?n?k
Felix, Roozena: Ten s tím Picassem byl pravděpodobně jeden z těch moudrých samostatně uvažujících řidičů (ze skupiny b, jak je Roozena rozdělil) a tak správně uvážil, že tam je 30km/h úplně k ničemu, tak jako všude a přece se jí nebude řídit i když tudy třeba nikdy nejel a nemá sebemenší šajnu, z jakého důvodu by tam mohla být. Ono ouha, bum a možná dva posraný životy, toho děcka a jeho vlastní. Bejt to tvoje dítě, tak ho půjdeš zastřelit a bude ti jedno, že se řídil dle tebe správným selským rozumem.

30km/h = neznám to tam jedu 30km/h, znám to tam, jedu 40km/h a dávám pozor s nohou na brzdě.
40km/h = aby se alespoň dodržela 50km/h - takhle se musí uvažovat, když se omezení nasazuje, aby to donutilo zpomalit ty "rozumné" řidiče. Pak ti, co skutečně dodržujou limity můžou jen nadávat (ti z Roozeny skupiny a)

Pak je jedna věc, kde se musím přiklonit k debilitě osazení značek a to jsou ty malé vesničky, kde si starosta usmyslel, že dá na každej vjezd do svého hrabství 30km/h - absolutně neopodstatněné a nesmyslné (zónové třicítky).

otázka: Jsem hajzl, pokud jedu po R7 80-90km/h, kde je max dovolená 130km/h, ale na každym kousku je v modrém čtverci bílým písmem 80km/h a doráží na mě v pravém pruhu kamion blikající troubící a já jedu stále stejně a nezrychlím? On má maximálně 80km/h mimo město, já jedu o něco rychleji. Kdo je ten hajzl já nebo on, co začne předjíždět a omezí tak řidiče jedoucích rychleji v levém pruhu?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator