Tony_Z
|
29.02.2012 10:39 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Felix, Roozena: Ten s tím Picassem byl pravděpodobně jeden z těch moudrých samostatně uvaujících řidičů (ze skupiny b, jak je Roozena rozdělil) a tak správně uváil, e tam je 30km/h úplně k ničemu, tak jako vude a přece se jí nebude řídit i kdy tudy třeba nikdy nejel a nemá sebemení ajnu, z jakého důvodu by tam mohla být. Ono ouha, bum a moná dva posraný ivoty, toho děcka a jeho vlastní. Bejt to tvoje dítě, tak ho půjde zastřelit a bude ti jedno, e se řídil dle tebe správným selským rozumem.
30km/h = neznám to tam jedu 30km/h, znám to tam, jedu 40km/h a dávám pozor s nohou na brzdě.
40km/h = aby se alespoň dodrela 50km/h - takhle se musí uvaovat, kdy se omezení nasazuje, aby to donutilo zpomalit ty "rozumné" řidiče. Pak ti, co skutečně dodrujou limity můou jen nadávat (ti z Roozeny skupiny a)
Pak je jedna věc, kde se musím přiklonit k debilitě osazení značek a to jsou ty malé vesničky, kde si starosta usmyslel, e dá na kadej vjezd do svého hrabství 30km/h - absolutně neopodstatněné a nesmyslné (zónové třicítky).
otázka: Jsem hajzl, pokud jedu po R7 80-90km/h, kde je max dovolená 130km/h, ale na kadym kousku je v modrém čtverci bílým písmem 80km/h a doráí na mě v pravém pruhu kamion blikající troubící a já jedu stále stejně a nezrychlím? On má maximálně 80km/h mimo město, já jedu o něco rychleji. Kdo je ten hajzl já nebo on, co začne předjídět a omezí tak řidiče jedoucích rychleji v levém pruhu? |
| |
| |