Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Roozena
29.02.2012 08:43 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
Tady musim souhlasit s Felixem a to rozhodně pro to, co je čitelné v originu, ale pro to, že pravidla jsou mj tvořena pro 100% řidičů plus pochopitelně silniční balast kolem - chodci, pumpičkáři a pod. plus "místní zájmy" (dementní snižování rychlostí kvůli hluku či instalace radarů na "zlaté žíly") a autoři kalkulují s jejich mnohdy naprosto nedostatečnými schopnostmi či přípravou. Snaha je tohle celý nastavit tak, aby se minimalizova nehodovost a ruku v ruce "výnosnost systému" jenže některé nařízení a místní úpravy postrádají jakoukoliv logiku a pak se nelze divit, že ne nepočetná skupina řidičů si prostě nechce nechat "srát do bot" od party mameluků, kteří za rouškou bezpečnosti a plynulosti v tichosti plní obecní kasu, nebo onanují s pumpičkáři V těchto podmínkách pak lze registrovat zhruba tři základní modely řidičů:

1- sklopim uši voči a budu tancovat, jak falešná kapela hraje - nic neryskuju, budu se pravděpodobně zabývat úvahami, proč je zde tato rychlost, proč je zde na každých 20ti metrech retardr, kde je úsekové měření, z jakého důvodu je zákaz zastavení, či komu prospěla jednosměrka, nebo je opravdu legitimní parta pumpičkářů v protisměru?...- děti a kočárky, ciklisté, kočky psi, holubi, hlemýždi a pawý očka nebudou zahubeny exhalacemi, hlukem mého agresivního motoru a pravděpodobně přežijí, pokud se nevožerou, nebo nevyserou na fyziku a z vlastní woole nebudou knokautovat s rozeběhem přední nárazník čelem.
2- budu jezdit na základě zkušeností a zdravého rozumu (vyžaduje řidiče s hromadou nakroucenejch kiláků a rozumem v hrsti) Riskuju šarvátky s Městapem (na které jsem pochopitelně připraven jak stavem vozu, tak základní právní výbavou - nic víc většinou nepotřebuji. Budu jezdit svižněji, bude mě to bavit a o "vyladěného" řidiče tu jde především že Všichni výše uvední přežijí také potud, pokud si neurvou infarkt při stěžování a zakládání občanských sdružení na kastraci pirátů, či opětovnou ignoraci zdravého rozumu.
3- jsem od narození intergalaktický megalulan a nic a nikdo mě nezajímá a budu si jezdit v zásadě, jak chci, dokud mě benga nerozstřílej gumy, nebo moje ledviny nepošlou jako humnitární pomoc do zatopené zoo na Jávě... Zde není důvod ke kompromisům či omluvám a tyhle devianti byly vždycky na odstřel a žádný bodový systém nás před nima nespasí, pokud nebude za nulový stav konta oprátka. Výše uvedený seznam živočišných druhů zaznamená jistojistě ztráty bojem.

a abych se udržel u tématu, kde jme otkali hajzla - naznačuji tím, že fůra jich sedí na úřadech a díky jejich zkorumovanosti a nekompetentnosti škoděj stejně, jako dymáci za volantem.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator