Roozena
|
29.02.2012 08:43 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Tady musim souhlasit s Felixem a to rozhodně pro to, co je čitelné v originu, ale pro to, e pravidla jsou mj tvořena pro 100% řidičů plus pochopitelně silniční balast kolem - chodci, pumpičkáři a pod. plus "místní zájmy" (dementní sniování rychlostí kvůli hluku či instalace radarů na "zlaté íly") a autoři kalkulují s jejich mnohdy naprosto nedostatečnými schopnostmi či přípravou. Snaha je tohle celý nastavit tak, aby se minimalizova nehodovost a ruku v ruce "výnosnost systému" jene některé nařízení a místní úpravy postrádají jakoukoliv logiku a pak se nelze divit, e ne nepočetná skupina řidičů si prostě nechce nechat "srát do bot" od party mameluků, kteří za roukou bezpečnosti a plynulosti v tichosti plní obecní kasu, nebo onanují s pumpičkáři V těchto podmínkách pak lze registrovat zhruba tři základní modely řidičů:
1- sklopim ui voči a budu tancovat, jak falená kapela hraje - nic neryskuju, budu se pravděpodobně zabývat úvahami, proč je zde tato rychlost, proč je zde na kadých 20ti metrech retardr, kde je úsekové měření, z jakého důvodu je zákaz zastavení, či komu prospěla jednosměrka, nebo je opravdu legitimní parta pumpičkářů v protisměru?...- děti a kočárky, ciklisté, kočky psi, holubi, hlemýdi a pawý očka nebudou zahubeny exhalacemi, hlukem mého agresivního motoru a pravděpodobně přeijí, pokud se nevoerou, nebo nevyserou na fyziku a z vlastní woole nebudou knokautovat s rozeběhem přední nárazník čelem.
2- budu jezdit na základě zkueností a zdravého rozumu (vyaduje řidiče s hromadou nakroucenejch kiláků a rozumem v hrsti) Riskuju arvátky s Městapem (na které jsem pochopitelně připraven jak stavem vozu, tak základní právní výbavou - nic víc větinou nepotřebuji. Budu jezdit sviněji, bude mě to bavit a o "vyladěného" řidiče tu jde předevím e Vichni výe uvední přeijí také potud, pokud si neurvou infarkt při stěování a zakládání občanských sdruení na kastraci pirátů, či opětovnou ignoraci zdravého rozumu.
3- jsem od narození intergalaktický megalulan a nic a nikdo mě nezajímá a budu si jezdit v zásadě, jak chci, dokud mě benga nerozstřílej gumy, nebo moje ledviny nepolou jako humnitární pomoc do zatopené zoo na Jávě... Zde není důvod ke kompromisům či omluvám a tyhle devianti byly vdycky na odstřel a ádný bodový systém nás před nima nespasí, pokud nebude za nulový stav konta oprátka. Výe uvedený seznam ivočiných druhů zaznamená jistojistě ztráty bojem.
a abych se udrel u tématu, kde jme otkali hajzla - naznačuji tím, e fůra jich sedí na úřadech a díky jejich zkorumovanosti a nekompetentnosti koděj stejně, jako dymáci za volantem. |
| |
| |