C5stepan
|
28.02.2012 20:34 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
felix81 napsal(a): Mno jestli to bylo přímo v obci tak to je celkem jiná.  Tam je to povoleno. To souhlasím, vybrďování je čuňárna kterou taky nesnáím. Podle selského rozumu já osobně kdy nekvaltuju tak se drím v pravém pruhu protoe nikdy člověk neví kdo tam potřebuje jet hooodně rychle a abych někoho bezdůvodně zdroval nebo ho vychovával protoe spěchá a mastí to třeba 200kmh tak na to já opravdu nemám koule.  Nikdy nevím kdy budu potřebovat já volnej pruh neb budu spěchat.
K té situaci jak zmiňuje C5stepan. Byl jsem nucen toho vola podjet protoe nečuměl do zrcátek a nacpal se mi do pruhu kdy u jsem byl celkem blízko. Ano ten levej pruh je odbočovák na Prahu. To byl také důvod proč jsem se vrátli hned zpět. Ten vůl mohl počkat tři vteřiny ne bych ho předjel. Času na zařazení do levého tam bylo habaděj. Takhle holt nepočkal, tak se pak divil e jsem ho rychle podjel. Můj názor je ten, e prostě zapomněl čumět do zrcátek. 
No vidí! 3 vteřiny a ani neví, jestli taky neodbočoval na Prahu. Vůl? Ty jsi byl prostě rychlejí. Maxipejsku, ani já se nehlásím..... |
| |
| |