Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
Trasher
27.01.2012 20:19 - Re: Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
99
Mám asi měsíc C5 a po čtení některých věcí tady na fóru jsem se začal trochu intenzivněji zajímat o systém navigace a celkově palubního počítače. Zjistil jsem, že verze firmware, kterou mám, je 8.11 a po poměrně rychlém průzkumu netu googlem mi přišlo rozumné si systém zaktualizovat.

Stáhnul jsem si instalačku odtud: .link.
vypálil na CD a vyrazil nedočkavě k autu. Nastartoval jsem a dal CD do přehrávače. Naskočila hláška, že se CD identifikuje a pak dotaz, zda chci provést upgrade. Po potvrzení naskočil termometr, část CD se načetla, pak se celý počítač resnul a šlo to do start módu, kde v horní části byly zobrazovány informace... Trvalo to celkem asi 40 minut, pak reset a poměrně dlouho tma.

Po chvilce zoufání, že jsem to složil, naskočilo nové logo (už není ten aerodynamický tvar s nápisem, ale klasické logo citroenu) a systém začal fungovat bez problémů.

Na první pohled se mi nezdá, že by to bylo v něčem lepší, ale jednu věc sem zpozoroval hned - naskakuje to ihned po zapnutí zapalování, žádná půlminutová prodleva než se systém nahraje. Což je příjemná změna

Doufám že tohle někomu pomůže. Pokud budete ten upgrade dělat, nenechte se znervóznit dlouhými prodlevami při restartech. Klidně to může být i několik minut...

8.20 zdar!

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator