Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Onboard kamera (DVR do auta)
Roozena
25.01.2012 11:20 - Re: Onboard kamera (DVR do auta)
99
Také se připojím se zkušenostmi.
V současné době toto : (DOD 600)
.link.

celkem spokojenost nicméně - po čase - cca rok porvozu to začalo dělat prapodivné věci. Zákysy, nerozjel se record, kamera si nebyla schopna odmáznout staré záznamy a zaplnila se karta. Následovala reklamace, nicméně - v "laboratorních" podmínkách fungovala bezvadně. Nehodlal jsem se po několika průtazích nadále hádat, rozhodl jsem se podivat se kameře na kloub a zjistil jsem, že interní backupový akumulátor je v loji. Následovala výměna za obdobný (z nějakého stašího Nokiáckého HF) a kamera začala fungovat jako víno. Domnívám se že to bude obecná slabina všech podobných zařízení, páč akumulátor dostává díky podmínkám v autě (dramatické teplotní extrémy) docela slušna na prdel a dříve či později pošle do kopru každé takovéto zařízení. Vestavěný GPS modul je k ničemu... kdyby dělali bez něj, stejně kvalitní a levnější - určitě bych bral tento model.

Aktuálně mám objednáno přz e-bay DOD F900LHD (origo - doufám... ), což je model s výměnným akumulátorem a měl by alespoň dva roky přežít. Až dorazí, dám echo. Jinak se mi kamera už jednou vyplatila, když mi vjel do cesty z vedlejší neosvětlený pumpičkář. Na poslední chvíli jsem to strhnul a trefil nu jen kolo, ale frajer tvrdil, že už byl v křižovatce a že svítila blá blá blá. Nechal jsem ho, at zavolá benga, kterejm jsem ukázal záznam a bylo vyřečeno na fleku.
Už jen z této zkušenosti rozhodne boardrecorder doporučuji a šetřit se zrovna zde příliš nevyplatí. Pokud má kamera jen SD resolution - rovnou nebrat. Pokud má semi HD (1200 či 1400 x cosi), tak už ano, ale chce si to přečíst recenze a najít si nějaký sample videa z daného typu. Pokud je to full HD, tak o5 platí radši 5x se rozmýšlet a hledat, než koupit nejlaciněší model, který bude HR jen resamplovat z SD, bude mít slepý sklo a zprohýbá se na sluníčku. Btw - IR LEDs pro přisvěcování za tmy jso docela úplně na prd. Jednak nikdy nepracují v pulzním režimu (což je základ) a dosvit je max do místa, kde končí haupna.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator