jawan.21
|
15.01.2012 15:11 -
Re: Výměna ohnuteho zadního ramene
|
|

|
Tak dnes rano jsem se rozhodl, e to namoene rameno pujdu prostě vymontovat a hledat včem je chyba. vechno lo bez jedineho problemu zavlačky vyndat povolit stabilizator. Myslel jsem si e nastane problem s vyndanim roubu ramene, ale bez problemu roub ohnutej nebyl jak jsem si myslel, po vyndani ramena, jsem se zarazil nikde nebylo videt e by bylo uloeni k jedny straně nebo něco. Tak jsem patral dál a začal uloení rozdělávat a světe div se těměř bez opotřebení... víz foto, dokonce se podařilo i vylisovat plastovou prachovku bez rozbytí vnejí krouky loisek jako nove. Jinak loiska jsou francouzke ádná čina! jak tu je několikrat řečeno, auto je z roku 2002. Tím padem zase o chlup chytřejí a vylučuju vyhnutí ramene v uloeni. Pouhou vyměnou loisek a celeho uloeni by se nic nevyřeilo, abyla by to zbytečná investice. Tak je tu asi jediná monost jak jsem se domnival v uplně prvním přispěvku a to ohnute rameno Začali jsme ho přeměřovat, do prostoru loiske jsme připevnili trubku, a meřili kolmost uhelnici ktera byla zaroven přyloena na plochu brzdiče, naměřena hodnota viz foto rozevírá se přesně opačně jakoby kdyby mělo mit kolo rozbyhavost, ted ale zaleí na tom jakou má rameno souosost jestli má svírat uloeni loisek rovnobeky s nabojem kola a plochu brzdiče, kdyby to mohl někdo vyzkouet a přeměřit, popřipadě kdybi se doma někomo valelo rameno a mel ho na prodej, moc by mi to pomohlo, předem děkuji |
| |
| |