Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
Pablik1
14.01.2012 18:09 - Re: Spotřeba - všeobecně
99
Tony_Z napsal(a):
Pablik1: Skoda Octavia II 1.9TDi -krátká 1310Kg (kombi 1350kg) Skoda Octavia tour ( do 6/2009 ) 1.9TDi 1270Kg Citroen C5 I 2.0HDI 110kw - Berline 1385kg, Break 1438kg - zdroj: Uživatelské manuály k jednotlivým autům Pokud jsi si doposud nezměřil reálnou spotřebu a koukᚠjen na palubák, tak prosím nemystifikuj spotřebama. Myslím, že jsi to psal někdy v říjnu nebo listopadu, že jdeš zkusi plná - prázdná - plná, protože jsi si stěžoval na spotřebu, asi jsi na to nějak zapomněl. Brečení ti nepomůže, musíš jednat, změřit reálnou spotřebu (kterou měříš již asi čtvrt roku), pokud bude skutečně vysoká, tak navštívit diagnostiku, ale to ti tu už psalo více lidí. Jedničkouvou octavku porovnávej s Xsarou (to si jsou rovná auta) - spotřeba je velmi podobná.
opět podotknu=nebrečím!je pravda že jsem si stěžoval již dříve na spotřebu a v listopadu jsem dal plnou a podle kalkulátoru to vyšlo na 8litrů o 4dcl mín než pc.taky jsem zmínil diag:egr+krokový motorek jinak bez chyb.uvádíš zde váhy vozidel dle manuálu tudíš oktáva kombi je o 80kg.lehčí=v tom případě se domluvím s kolegou co má dvojkovou řadu v kombu naložím mu tam 100kg.chlapa dáme 100km a spotřeba by měla být potom stejná!což v žádném případě nebude...tudíš ani nijak nemystifikuji jen říkám reál co jsem zjistil.a nejsem jidiný kdo má stejný problém:spotřeba kolem 8litrů

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator